Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Resultat- tvÄ brutna naglar och ordning

Skrivet av den 27 juli, 2010 i Hemma hos

För er som Àr nyfikna pÄ hur det ser ut hemma hos M och mig. Det saknas dock en sak pÄ flera hÄll. Ser ni vad?

OK jag har runnit bort nĂ€r jag slitit, men nu stĂ„r jag ut att kika runt hemma. Vi har fortfarande inte fĂ„tt nĂ„got kĂ€llarförrĂ„d sĂ„ allt stĂ„r fortfarande i lĂ€genheten, bĂ„de julpynt dĂ€ck och tomma kartonger. Men nu upptar det inte lĂ€ngre ett helt rum utan ”förrĂ„det har fĂ„tt en dubbelsĂ€ng ifall att vi fĂ„r nattgĂ€ster.

1. FörrÄd och gÀstrum. 2. Hallen sett frÄn dörren, mina akvareller har fÄtt komma upp pÄ vÀggarna. 3. Köket har ljust, men persiennerna funkar inte sÄ vi ficksÀtta upp stora tunga  gardiner men det blev rÀtt mysigt. 4. Sovrummet, hittade en handdukshÀngare var Ät mig och M som vi anvÀnder som herrbetjÀnt. 5-6. vardagsrummet ur tvÄ vinklar. bÄda frÄn hallhÄllet. Ni ser ocksÄ mina tvÄ första krokier nÄgonsin. Det Àr vÀldigt tydligt vart de Àr tecknade kan ni se vart? (blÀnket kan göra det lite svÄrt att se)


Klicka för att se större bilder.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Resultat- tvĂ„ brutna naglar och ordning”

 1. Det här sa Linda den 28 juli, 2010 klockan 0:00 1

  Ni har ju verkligen fĂ„tt det jĂ€ttefint. PĂ„ sĂ„ kort tid. Och jösses vad du verkar duktig pĂ„ att mĂ„la. Skulle allt vilja se bilderna i större format – eller helt pĂ„ riktigt.

  SÄg ocksÄ att den fina presenttavlan kommit upp bredvid sÀngen. Perfekt.

  NĂ€ jag har varit duktigare hĂ„ller man inte pĂ„ tappar man en del. Du fĂ„r komma och kika IRL 😛
 2. Det här sa Maria den 28 juli, 2010 klockan 9:03 2

  Vad fint ni har det 🙂
  SÄ vÀlstÀdat och undanplockat har det nog aldrig varit hemma hos mig.

  Ha det gott, kram Maria

  Tja jo allt Àr ordnat men det finns flottlÄdor kvar som inte ser sÄ roliga ut. De Àr placerade sÄ att man ska se dem sÄ lite som möjligt.
 3. Det här sa Linda den 28 juli, 2010 klockan 11:33 3

  Det ser jag som en inbjudan… 🙂

  Det tycker jag du ska… 🙂
 4. Det här sa Camilla den 28 juli, 2010 klockan 19:18 4

  Oh, vad fint ni har!
  Ordning och reda ocksĂ„. Bor ni fortfarande pĂ„ Söder? Vi kanske gick förbi dĂ€r pĂ„ vĂ„r vĂ€g mellan Zinkensdamm och LĂ„ngholmen. 😉

  Nej vi har ju fÄtt evakuera oss frÄn Söder till Jakobsberg, dÄ de har börjat renovera huset pÄ Söder.
 5. Det här sa Kia den 18 november, 2011 klockan 15:04 5

  SÄdana dÀr tapeter som ni har i hallen hade jag i köket i min gamla lÀgenhet. De Àr sÄ snygga!

 6. Det här sa Cia den 20 november, 2011 klockan 12:09 6

  Ja de Àr fina, fast de satt hÀr nÀr vi flyttade in sÄ jag kan inte ta Ät mig Àran för valet.