Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Besvikelsens sötma.

Skrivet av den 24 juli, 2010 i Ditt och datt

Sussade till sent och det var sÄÄÄ hÀrligt. NÀr jag Àntligen vaknade med en kisse i ansiktet kommer M och föreslÄr att vi ska Äka in till Biblioteksgatan och gÄ pÄ Thomas Sabo. Perfekt förslag. Kollar upp adressen och det Àr bibliteksgatan 5. NÀr kommer dit Àr det det hÀr jag fÄr se. Besvikelsen sköljde över mig.

Men nÀr vi fortsatte litet till förbi Urban outfitters/Rödakvarn sÄ lÄg det dÀr. Min olycka förbyttes till SHOPPAHOLIC pÄ tvÄ röda.Ni anar inte hur extra sött det smakar nÀr man tror man missat nÄgot och sedan fÄr det.

Ms förslag vart Äterigen toppen, han följde med in ocksÄ, vilket resulterade i en dyrare kedja Àn planerat men ohhh vad jag Àr nöjd. Har redan kompletterat med en bestÀllning pÄ en berlock de inte hade i butiken, sÄ nu vÀntar jag pÄ att en liten laptop ska dimpa ner i min brevlÄda. Jag Àr nu officiellt en sabojunkie.

VÀl pÄ hemmaplani den förort vi för nÀrvarande bor i smiter vi in i centrum för att shoppa lite pÄ mat. Gissa vad den lokala guldsmeden har i fönstret??? Jag behöver intesÀga det va? M utbrister i alla fall _SÄ vi hade inte behövt Äka in till stan!? Duhh ser sÄ ut! Fast vi hade sÄ trevligt i övrigt att bÄda var nöjda i alla fall.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Besvikelsens sötma.”

 1. Det här sa Åsa den 24 juli, 2010 klockan 22:05 1

  Åh. Vill. OcksĂ„. Ha…

  Mmmm fint!
 2. Det här sa Maria den 25 juli, 2010 klockan 10:29 2

  Vilket fint halsband 🙂
  Sabojunkie skulle jag nog ocksĂ„ lĂ€tt kunna bli, om bara plĂ„nboken kunde gĂ„ med pĂ„ det 😉

  Ja plÄnkan behöver vara smockad. Som tur Àr sÄ rÄkar den vara det just nu.
  Man fÄ passa pÄ.
 3. Det här sa Irina den 25 juli, 2010 klockan 18:19 3

  Ha ha, snacka om att fĂ„ mer av det man fokuserar pĂ„. 😉 Stort grattis till det nya Ă€lsklingssmycket. Gillar speciellt idĂ©n med laptoppen!

  Ja sĂ„ kan det gĂ„. Det var klart fokus i alla fall 😉
 4. Det här sa Linda den 25 juli, 2010 klockan 21:55 4

  SÄ lÀckert. Jag vill ocksÄ ha.. fast nÄt annat.. jag har inte Äldern inne för det smycket, kÀnns det som

  Tjejen i butiken utbrast ”Ohhh vad jag lĂ€ngtar tills jag kan anvĂ€nda den dĂ€r!” Hon sĂ„g ut att vara 25… 😉
  Hon hade massor av annat fint runt halsen
 5. Det här sa C a m i l l a den 26 juli, 2010 klockan 13:39 5

  Vill haaaa! JĂ€ttesnyggt!

  Mmmm fina fisken.
 6. Det här sa Kia den 26 juli, 2010 klockan 19:43 6

  Halsbandet var snyggt men jag gillar Àven toppen =)

  Toppen Àr frÄn KappAhl kan jag meddela.