Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

MSW-dojan hjälp mig göra den till verklighet!

Skrivet av den 19 juli, 2010 i Skor

Kan en skofetishist tacka nej till en sån här chans? Även om min är minimal så vill jag verkligen vinna just dessa skor som jag designat själv. (Ni kanske känner igen mönstret?) Nu har jag OCH ni chansen för om jag vinner kommer Nelly.se att producera dem. Antagligen inte så som jag ser dem i präglat skinn med ljusbetsade träklackar… men i tyg kan bli jäkligt snyggt det med. Fatta hur snygga de skulle vara till jeans! Nu MÅSTE ni rösta…!! Ehhh SNÄLLA!!!

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “MSW-dojan hjälp mig göra den till verklighet!”

 1. Det här sa Irina den 20 juli, 2010 klockan 2:43 1

  Done! Det där mönstret funkar ju jättefint även på skor. You go, girl! 🙂

  Tack… fast jag har en jäkla bit kvar till toppen. Men kanske har jag tillräckligt bra bloggvänner så att ajg kan komma till 10 i topp.
 2. Det här sa Linda den 20 juli, 2010 klockan 9:42 2

  Klart jag röstat.Snygg var den ju.

  Du han innan sidan krashade 😉
 3. Det här sa smäm den 20 juli, 2010 klockan 9:49 3

  klart att vi röstar! lycka till!

  De i topp har 1000tals röster… tror jag är lite rökt, men skam den som ger sig.
 4. Det här sa Linda den 20 juli, 2010 klockan 11:47 4

  Har den craschat… den var GRYMT seeeeg, men rösta gick bra om man hade tålamod

  Rösta gärna igen, det går en gång om dagen… Sidan är piggare nu.
 5. Det här sa smäm den 21 juli, 2010 klockan 16:22 5

  ojoj.. såg att kissie hade designat en sko. du får hitta på ett bättre sätt att fiska röster 😀

  Spelar ingen roll att Kissie skapaten sko. Det är 10 i topp som går vidare och där är det en expertjury som beslutar vilken sko som vinner 🙂
  Och eftersom min så klart är finare än Kissies 😉 Så vinner ju jag 😉
 6. Det här sa Linda den 28 augusti, 2010 klockan 11:24 6

  Jag röstar och röstar.. fortfarande. Men det blir nog ingen final va?

  Det ser inte så ut… Tror de andra har fuskat… Använt sig av Proxyservrar…Då hade jag lätt kunnat vinna.
 7. Det här sa Linda den 29 augusti, 2010 klockan 0:25 7

  Och det säger mig nada—- men jag har ialla fall röstat! Många gånger…

  Jag med… Proxyservrar är servrar som får din dator att se ut att vara någon annan med annat IP nr. Har du 100 länkar och går in och röstar via dem behövs det inte mångadagar för att komma upp i 1000-tals poäng. Sen är de ju populära bloggerskor även om de inte nödvändigtvis har de snyggaste skorna. Jag bestämde mig för att ge upp.