Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Tillfredställd blodtörst

Skrivet av den 30 juni, 2010 i Ditt och datt

En lustfylld kväll där jag som Team Edward och Vampyrtjej kände mig rätt ensam i salongen då det jublades så fort Tay-tay Taylor Lautner tog av sig tröjan eller hånglade med Bella. Innom mig ville jag bua… Men där går min gräns på vad jag gör på bio 🙂 . Istället gladdes jag åt när Bella och Edward vart intima. Go team go! Hade jag haft en vimpel med Cullenfamiljens vapen på hade jag kanske viftat med den i alla fall. Eller inte… Filmen innehöll mer humor än de andra två vilket faktiskt inte förstörde eller gjorde den till en komedi. Jag ska definitivt se om den på DVD när den kommer ut. (Måste dock klaga på stylingen, varför i hela friden sätter de 70-tals polisonger på Edward för?)

Låter mitt hjärta fortsätta slå för Edward och ser fram emot nästa film.

6 har sagt sitt

Tags: ,

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tillfredställd blodtörst”

 1. Det här sa Linda den 1 juli, 2010 klockan 8:35 1

  Haha.. vilken kväll du måste haft. jag är mitt i tredje boken just nu!

  ja det är ju tredje boken den här filmen baseras på.
 2. Det här sa Camilla den 1 juli, 2010 klockan 20:08 2

  Jag måste nog se till att se de där filmerna jag också, jag har bara sett ”Twighlight” ju.

  ja nu måste du kolla på filmerna… Fast man ska inte se dem istället för böckerna, då ska man läsa böckerna och hoppa över filmerna.
 3. Det här sa Kia den 7 juli, 2010 klockan 19:46 3

  Jag blev faktiskt lite besviken på filmen; den kändes lite väl klichéartad och smörig för min smak. Men visst skrattade man till några gånger.

  Jag tror att publikunderhållnigen var värd en hel del med flämtande och tjoande småtjeer… och även några stortjejer 😉 Jag såg den inte som eclipse boken utan mer som en chickflick… Det höll antagligen mina förväntningar på rätt nivå 😉
 4. Det här sa Linda den 8 juli, 2010 klockan 10:53 4

  Jag läste ut trean senare samma dag… men har ännu inte införskaffat fyran… måste kolla om jag hitta den idag!

 5. Det här sa Linda den 8 juli, 2010 klockan 18:47 5

  .. och det gjorde jag.. nu kan jag få veta ”hur det går”

  Har medvetet låtit bli att berätta min favorit del i hela serien… För den kommer i sista boken.
 6. Det här sa Linda den 8 juli, 2010 klockan 22:15 6

  Åh..undra hur länge jag ska ligga vaken inatt då…??? (kruxet är bara att bus lägger sig såååå sent (ja, jag vet – vi är medskyldiga) att det är nog så sent att ta fram boken. Men jag gör det ändå… accompangerad av Us snarkande!!! Sen är jag dööööd på morgonen – även om jag inte vaknar förrän nio!)