Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Min nya arbetsplats

Skrivet av den 7 juni, 2010 i Ditt och datt

OK alla som Ă€r nyfikna, sĂ„ hĂ€r ser min arbetsplats ut, alla fula pĂ€rmar och annat skrot stĂ„r gömt i en skĂ€rm bakom mig 😉

den öppna delen framför mig ska husera vÄrt showroom.

7 har sagt sitt

Tags: ,

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min nya arbetsplats”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 7 juni, 2010 klockan 12:52 1

  Verkar stort & hĂ€rligt! Gillar din skrivbordsbild 😀

  Heheh min absoluta favoritbild EVER!
 2. Det här sa Carina den 7 juni, 2010 klockan 12:52 2

  Men OJ sÄ undanplockat och rent dÀr ser ut, sÄ som jag skulle vilja att min arbetsplats skulle se ut. FrÄn och med nÀsta vecka och 3 veckor framÄt ska jag jobba pÄ kontoret dÀr jag nu jobbar i butiken. Tro mig, det kontoret ser allt annat Àn ordningssamt ut, KAOS minst sagt, usch jag bÀvar för de 3 veckorna!!!

  Det Àr först nu jag fÄtt till det, fast efter dagen sÄ ligger det en del papper i högar pÄ bordet. Skönaste kÀnslan Àr nÀr man lyckas jobba undan sÄ att de Àr borta.
 3. Det här sa Linda den 7 juni, 2010 klockan 15:56 3

  Tjusigt…

  Helt OK 😉

  Just ja.. det kan ju vara klokt!!! (och ja… jag retas med de vita klockorna. Men du lĂ€r vĂ€l retas som bara den om Rhodos sĂ„ det sĂ„!)

  Ja nu mĂ„ste jag ju ge igen 😉
  Fast den hĂ€r gĂ„ngen slĂ€par vi nog inte med en burk. Vi fĂ„r ta fler minneskort med oss. För jag har lĂ„nat ut min ”reseburk” till min bĂ€stis.
 4. Det här sa Linda den 7 juni, 2010 klockan 19:52 4

  *dumma dig* Hur ska jag överleva en till sommar pĂ„ hemma plan. Det har faktiskt ALDRIG hĂ€nt förr att jag och U har varit hemma tvĂ„ somrar pĂ„ raken. 1991 – nĂ€r vi köpte lĂ€genheten stannde vi hemma. Och 2003 nĂ€r jag var höggravid med bus. Och sĂ„ ifjol dĂ„ – 2009. Men som det ser ut nu sĂ„ blir det Ă€ven 2010. STACKARS, STACKARS MIG! (tur jag har lilla gula – eller fĂ„ se nu.. det Ă€r nog JUST DÄRFÖR vi blir hemma… hmmm…??!!)

  Nja det Ă€r nog bara stackars dig… för som sagt du har ju lilla gula!
 5. Det här sa Irina den 8 juni, 2010 klockan 0:08 5

  SkĂ€rmen Ă€r snygg, men det Ă€r Nicke som gör den PERFEKT! Den kissen Ă€r vĂ€rd sin vikt i guld. 🙂

  Ja han kan göra det vĂ€rt att slĂ„ pĂ„ skĂ€rmen pĂ„ jobbet 😉
 6. Det här sa Camilla den 8 juni, 2010 klockan 18:28 6

  Snyggt kontor! 🙂 Du skulle se vĂ„ra gamla slitna lokaler pĂ„ sjukhuset. Sunk, sunk…

  Hahah jag tror jag mĂ„ste lĂ€gga upp de andra bilderna jag tagit…
 7. Det här sa Solli den 9 juni, 2010 klockan 15:12 7

  Vad fint och rent! Kommer ihĂ„g hur det sĂ„g ut pĂ„ mitt skrivbord pĂ„ företaget jag jobbade pĂ„ i Sverige…kunde knappt urskilja min datorskrĂ€m pga alla post-it lappar som jag hade fĂ€st runt den…

  Ang. Pont de Neuilly…vad romantiskt att du och din dĂ„varande pojkvĂ€n bodde dĂ€r i omrĂ„det. Kan tĂ€nka mig att du har mĂ„nga fina minnen frĂ„n den tiden 🙂

  Hahah jag knarkar ocksĂ„ Post-it. Fast jag har dem mest för att kunna slĂ€nga dem, de Ă€r min to-do-lista. NĂ€r alla Ă€r borta kan jag fira, det hĂ€nder nĂ€stan aldrig 😉

  Mmm fina minnen, jag och nuvarande mannen i mitt liv. Dvs min ofrivillige sambo M Ă€lskar Paris tillsammans vi har Ă„kt och mött vĂ„ren dĂ€r mĂ„nga ggr. Stockholm Ă€r kĂ€rleken i mitt liv men Paris delar 2a platsen med New York. Sedan kommer inte en Stad mer en plats pĂ„ jorden och Florida har fĂ„tt en liten del av mitt hjĂ€rta. Har tĂ€nkt att Maldiverna ska fĂ„ resten om jag bara kunde skrapa ihop de dĂ€r 100′ SEK jag tycker man behöver för att resa dit 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?