Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Min nya arbetsplats

Skrivet av den 7 juni, 2010 i Ditt och datt

OK alla som är nyfikna, så här ser min arbetsplats ut, alla fula pärmar och annat skrot står gömt i en skärm bakom mig 😉

den öppna delen framför mig ska husera vårt showroom.

7 har sagt sitt

Tags: ,

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min nya arbetsplats”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 7 juni, 2010 klockan 12:52 1

  Verkar stort & härligt! Gillar din skrivbordsbild 😀

  Heheh min absoluta favoritbild EVER!
 2. Det här sa Carina den 7 juni, 2010 klockan 12:52 2

  Men OJ så undanplockat och rent där ser ut, så som jag skulle vilja att min arbetsplats skulle se ut. Från och med nästa vecka och 3 veckor framåt ska jag jobba på kontoret där jag nu jobbar i butiken. Tro mig, det kontoret ser allt annat än ordningssamt ut, KAOS minst sagt, usch jag bävar för de 3 veckorna!!!

  Det är först nu jag fått till det, fast efter dagen så ligger det en del papper i högar på bordet. Skönaste känslan är när man lyckas jobba undan så att de är borta.
 3. Det här sa Linda den 7 juni, 2010 klockan 15:56 3

  Tjusigt…

  Helt OK 😉

  Just ja.. det kan ju vara klokt!!! (och ja… jag retas med de vita klockorna. Men du lär väl retas som bara den om Rhodos så det så!)

  Ja nu måste jag ju ge igen 😉
  Fast den här gången släpar vi nog inte med en burk. Vi får ta fler minneskort med oss. För jag har lånat ut min ”reseburk” till min bästis.
 4. Det här sa Linda den 7 juni, 2010 klockan 19:52 4

  *dumma dig* Hur ska jag överleva en till sommar på hemma plan. Det har faktiskt ALDRIG hänt förr att jag och U har varit hemma två somrar på raken. 1991 – när vi köpte lägenheten stannde vi hemma. Och 2003 när jag var höggravid med bus. Och så ifjol då – 2009. Men som det ser ut nu så blir det även 2010. STACKARS, STACKARS MIG! (tur jag har lilla gula – eller få se nu.. det är nog JUST DÄRFÖR vi blir hemma… hmmm…??!!)

  Nja det är nog bara stackars dig… för som sagt du har ju lilla gula!
 5. Det här sa Irina den 8 juni, 2010 klockan 0:08 5

  Skärmen är snygg, men det är Nicke som gör den PERFEKT! Den kissen är värd sin vikt i guld. 🙂

  Ja han kan göra det värt att slå på skärmen på jobbet 😉
 6. Det här sa Camilla den 8 juni, 2010 klockan 18:28 6

  Snyggt kontor! 🙂 Du skulle se våra gamla slitna lokaler på sjukhuset. Sunk, sunk…

  Hahah jag tror jag måste lägga upp de andra bilderna jag tagit…
 7. Det här sa Solli den 9 juni, 2010 klockan 15:12 7

  Vad fint och rent! Kommer ihåg hur det såg ut på mitt skrivbord på företaget jag jobbade på i Sverige…kunde knappt urskilja min datorskräm pga alla post-it lappar som jag hade fäst runt den…

  Ang. Pont de Neuilly…vad romantiskt att du och din dåvarande pojkvän bodde där i området. Kan tänka mig att du har många fina minnen från den tiden 🙂

  Hahah jag knarkar också Post-it. Fast jag har dem mest för att kunna slänga dem, de är min to-do-lista. När alla är borta kan jag fira, det händer nästan aldrig 😉

  Mmm fina minnen, jag och nuvarande mannen i mitt liv. Dvs min ofrivillige sambo M älskar Paris tillsammans vi har åkt och mött våren där många ggr. Stockholm är kärleken i mitt liv men Paris delar 2a platsen med New York. Sedan kommer inte en Stad mer en plats på jorden och Florida har fått en liten del av mitt hjärta. Har tänkt att Maldiverna ska få resten om jag bara kunde skrapa ihop de där 100′ SEK jag tycker man behöver för att resa dit 😉