Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Present med mig hem

Skrivet av den 24 maj, 2010 i Ditt och datt

Tillbringade förmiddagen pÄ KS. Det visade sig precis som jag misstÀnkte att mina blodvÀrden Àr lika usla som tidigare. SÄ jag skulle fÄ lite jÀrn intravenöst. Först skulle jag dock hÀmta ut det pÄ apoteket. Vet ni de hade det inte, sÄ nu fick jag Äka hem med armen i paket igen. Inte direkt min favoritpresent, men jag slipper förhoppningsvis sticka mig igen imorgon dÄ. För ja, nu mÄste jag tillbaks för att fÄ pÄfyllningen.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Present med mig hem”

 1. Det här sa Linda den 25 maj, 2010 klockan 11:40 1

  Jaha.. sÄ var det dags igen. Stackare dÀr. BÀst att inte gnÀlla över att det Àr trÄkvÀder eller nÄt. (fast nu lyser fakstiskt solen igen)

  Nja det hÀr Àr uppföljningen dÀr det visade sig att jag behövde mer hjÀlp att ÄterhÀmta mig.
 2. Det här sa Camilla den 25 maj, 2010 klockan 13:52 2

  NÀe, inte igen! Skickar massor av krya pÄ dig kramar. Det bÀsta i det sÀmsta Àr ju att du fÄr öva ofta pÄ saker du Àr rÀdd för, sÄ det Àr ju ungefÀr som om jag skulle tvingas flyga lika ofta som du tar sprutor. Du Àr verkligen jÀtteduktig, för jag har ju fortfarande inte flugit.

  Jo ska tillbaka den 10e och ta nya prover… Nu Ă€r det sn art din tur 😉
 3. Det här sa Kia den 25 maj, 2010 klockan 19:02 3

  Skickar massor med kramar till dig sÄsom ovanstÄende.

  Tack tack! Jag överlevde infusionen, men fick ligga dÀr hela dagen med dropp.