Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Flera begÀr

Skrivet av den 5 april, 2010 i Den motvillige motionÀren,Ditt och datt

Het kille pĂ„ hetare hoj, S ser verkligen otroligt snabb ut 😉

Nu mÄste jag fÄ koll pÄ mitt blodvÀrde sÄ jag orkar med cykling. Var med S som shoppade ny cykel. Jag försöker frenetiskt fÄ honom att skicka över nÄgon av de bilder jag tog nÀr allt testades i S hall (dock utan resultat Àn sÄ lÀnge). Men han ser snabb ut :mrgreen: . Hittade en tunn cykeljacka jag letat efter och sÄ blev det cykeldojor. Jag vill uuuut med cykeln. Problemet Àr ju att jag knappt klarar av att gÄ 500 meter. FAN! varför skulle jag Äka pÄ magsÄr? Shoppade multivitaminer i hopp om att fÄ lite hjÀlp mot min trötthet och vissa konstiga begÀr jag haft frÄn strax innan det att jag hamnade pÄ sjukan. Som att jag tycker det kÀnns som om blött grus skulle vara hur smarrigt som helst och smutsig snöslush fick mig att bli sugen pÄ efterrÀtt. Lite som en gravid kvinna utan att vara pÄ smÀllen. Just det dÀr med grus och sand fÄr mig att misstÀnka att jag saknar nÄgra mineraler. Hoppas vitaminerna hjÀlper för det kÀnns riktigt vrickat att ha sÄna kÀnslor.

BegÀr
1. Att komma igÄng med cyklingen igen.
2. Äta grus?! Va fan! 
 Mineraler menar jag.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Flera begĂ€r”

 1. Det här sa Linda den 6 april, 2010 klockan 20:20 1

  BlĂ€.. jag tror jag hoppar över det blöta gruset. Det finns det ju visserligen gott om just nu, men Ă€ndÄ  Cykling kĂ€nns betydligt mer lockande. Men jag mĂ„ste nog pumpa dĂ€cken först.

  Ja Ă€rligt talat sĂ„ hoppar jag ocksĂ„ över det blöta gruset… Men kroppen tycker det kĂ€nns gott och mystigt att gĂ„ pĂ„ det. VĂ€ldigt mĂ€rkligt. TĂ€nk om det rĂ€ckte med att pumpa dĂ€cken.
 2. Det här sa Linda den 6 april, 2010 klockan 22:17 2

  Please… jag önskar en bakgrund i lite klarare rosa… eller enfĂ€rgad eller nĂ„t.. ja du ser vĂ€l nĂ€r du kollar in nya headern. *försöker att lĂ„ta snĂ€ll och inte sĂ„Ă„Ă„ besvĂ€rlig*

  Du Ă€r inte sĂ„Ă„Ă„ besvĂ€rlig 😉
 3. Det här sa sara den 7 april, 2010 klockan 0:22 3

  ja inreda Àr KUL, men mÄste först ha ngt att inreda i:) Ska bli riktigt kul att Àntligen fÄ sÀtta iggn, sÄ vi lÀngtar:) Har ni med byggt? God natt

  Nej men jag har renoverat. Just nu bor vi i en lĂ€genhet som ska renoveras tillsammans med resten av huset i 1,5 Ă„r… SĂ„ vi kommer flytta till ett tillfĂ€lligt boende under den tiden MEN SEN fĂ„r vi inreda ;-).
 4. Det här sa Linda den 7 april, 2010 klockan 7:35 4

  Thanx. blev ju perfekt. HĂ€rligt tuggummirosa! Som hubba-bubba!

  (Förresten, jag köpte nya gummistövlar under pĂ„sk – gissa vilken fĂ€rg?! 😉 )

  NĂ€ vilken fĂ€rg dĂ„??? 😯 😛 🙂
 5. Det här sa Maria den 7 april, 2010 klockan 10:36 5

  Fler som har vĂ„ren i sikte 🙂
  Jag ska ut i eftermiddag med min gamla damtralla, tÀnkte att det skulle bli lite omvÀxling mot promenaderna.

  Kram

  Ja jag hoppas jag ocksÄ ska kunna komma ut snart.