Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Inget pÄskris

Skrivet av den 1 april, 2010 i Ditt och datt

Idag nÀr jag kom till T-centralen och faktiskt fortfarande kunde andas nÄgorlunda normalt bestÀmde jag mig för att vi skulle ha lite fint pÄskris, sÄ jag tog mig till Hötorget för shopping. Ve och fasa det var slut!? och alla de dÀr riktigt fina fluffjÀdrarna var puts vÀck. Men det var nog meningen för jag lyckades pruta till mig den hÀr buketten med rosor för 100 kr. Det var alltsÄ pÄskrosor jag behövde, Ängrar att jag inte köpte nÄgra videkvistar att blanda in för lite pÄskkÀnsla. Sen beslöt jag mig för att mamma borde fÄ ett pÄskÀgg nÀr vi hÀlsar pÄ henne i morgon. SÄ klart fanns det ett Àgg med Ms och mitt namn pÄ det ocksÄ. För pÄ pÄsken ska man vÀl Àta motsvarigheten till 411 sockerbitar har jag hört. SÄ hÀr fint blev det i alla fall pÄ bordet den hÀr helgen.

Helt galet, men jag insÄg just att det hÀr Àr inlÀgg nr 1000. Har jag sÄ mycket att sÀga?

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inget pĂ„skris”

 1. Det här sa Linda den 2 april, 2010 klockan 9:15 1

  GRATTIS till 1000 inlĂ€gg dĂ„…

  Jösses sĂ„ snygg bukett. Vi har inger ris – inne. Bara trĂ€det ute. Inne har vi pĂ„skliljor.

  Jag tackar jag tackar…

  Ja visst var den fantastisk. ett par av rosorna lÀr blomma ut fort. Men det lÀr inte mÀrkas i den buketten om jag tar bort dem.

 2. Det här sa Irina den 2 april, 2010 klockan 12:47 2

  UtmĂ€rkt idĂ© att satsa pĂ„ Ă€lsklingsblommorna. 🙂 Önskar att jag hade haft möjlighet att pynta med en massa tulpaner men det Ă€r ju ingen idĂ© pga. flyttkaoset som rĂ„der. Well, den tiden kommer. 🙂

  Önskar bĂ„de dig och M en riktigt glad pĂ„sk! Hoppas att sockerbitarna dyker upp i supersmaskig form.

  Som sagt den tiden kommer. Allt har sin tid som den visa brukar sÀga.

  De har varit mycket smarriga.

 3. Det här sa Kia den 3 april, 2010 klockan 0:23 3

  Vad fint det blev!

  Har du Àndrat din design igen? Tummarna upp för den! Jag skulle ocksÄ behöva göra en uppfrÀschning =)

  det var ett tag sedan jag bytte design nu 😉
  Du fĂ„r komma oftere… OCh TACK!
 4. Det här sa Linda den 3 april, 2010 klockan 18:34 4

  helt korrekt. 🙂

  KĂ€nner er sĂ„ vĂ€l 😉
 5. Det här sa Anne den 3 april, 2010 klockan 21:40 5

  Vad vackert! Jag har tulipipper pÄ bordet i vÀntan pÄ kakel och tapeter. Du, det rÀcker med att veta att du finns. Kramar <3

  Bra för ibland önskar jag att jag kunder göra mer.
 6. Det här sa smam den 4 april, 2010 klockan 17:19 6

  fina rosor och grattis till 1000 inlagg.

  Tack, det gÄr bra fort.
 7. Det här sa LILIJA.COM den 5 april, 2010 klockan 11:00 7

  Åhh, det var ju en jĂ€ttevacker bukett!

  Svar1 ang utemöblerna: Jaa, vi har vĂ€ldigt bred loftgĂ„ng dĂ€r alla har plats till lite utemöbler. Solen nĂ„r inte direkt in alltid, men det Ă€r bĂ€ttre Ă€n inget iaf 🙂 Speciellt för Markus som röker & sĂ„ Ă€r det ju trevligt att ha nĂ„nstans att sitta & fika om vi fĂ„r besök i sommar!

  Svar2 ang. kjolarna: Ja, de skulle vidare pÄ disco sen ju & dÀr Àr det varmt!

  Visst var de hur fina som helst!
  Mmm vet hur det var nÀr jag rökte. Markus har tur som har tak pÄ vintern, sÄ att ni fÄr lite mörkt uppvÀger.
  Hua hĂ€r fĂ„r man köa sĂ„ att man fryser smulan av sig om man gĂ„r ut sĂ„ dĂ€r lĂ€ttklĂ€tt 😉

 8. Det här sa Maria den 5 april, 2010 klockan 21:25 8

  Vilken jĂ€ttefin bukett 🙂
  Vi har inte heller nĂ„got ris, ungarna fick pĂ„skĂ€gg – det fĂ„r rĂ€cka.

  Ha det gott, kram

  Ja ungarna det Àr vi sÄ vi fick pÄskÀgg.