Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Mordvapen på taket

Skrivet av den 28 februari, 2010 i Ditt och datt

Hela dagen har det dundrat på taket och sedan utanför mitt fönster. När jag kikade ut vid senaste dånet såg jag isflak som är säkert halvmeter i diameter rasa ner precis på sidan av min balkong över vår port. Det är definitivt förenat med livsfara att vistas utanför mitt hus just nu. (Säkert livsfarligt att gå ut överhuvudtaget) Kissarna har gömt sig hela dagen pga oväsendet. Stackarna de vill krypa ner hos mig men nu är inte ens det tryggt för Pympen.


Förvridet galler

Det small till för en liten stund sedan och det skramlade på balkongen. Som om den var på väg ner. Då hade det rasat isflak som slitit loss och sönder kattgallret. Jag hade räknat med att det kanske skulle böjas lite men ack nej metallen har slitits sönder. Jag vågar inte gå ut för att kolla till det närmare.


Krossad is

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mordvapen på taket”

 1. Det här sa Linda den 28 februari, 2010 klockan 23:30 1

  Huu då… nu får du se upp!

  Ja det har brakat på rejält i natt också.
 2. Det här sa Pia [stjerndorff.com] den 28 februari, 2010 klockan 23:36 2

  Oj! Här var det ordentligt! Är plötsligt glad över att jag inte har balkong! (få som har här, bor på campus i Växjö)

  Jag är faktiskt väldigt bra på presenter (om jag får säga det själv ;)) men känner tyvärr inte M, men beteendet känner jag igen! Du får helt enkelt försöka hitta något oväntat. Kanske en slags upplevelse? Ett fallskärmshopp i sommar? 🙂 Hittade en jättesöt bok för ett tag sen som jag själv funderade på att ge bort som present. (Bluebox) ”Min älskling, en bok om oss!” 🙂

  Nja balkongen är det inget fel på den skyddar ju faktiskt folk nere på gatan. Såg att cyklarna under hade blivit demolerade. Om någon fått detta i huvudet hade den varit död.

  Jag också… Men nu har han allt han kan önska. Han fick två upplevelser i julklapp 😉 Luftbalongsflygning och Ribbåtsåkning i sommar. Fallskärm är lite för vågat.

  Nu är M och jag inte riktigt älsklingar på det viset. Men du tack för presenttipsen i alla fall!

 3. Det här sa Maria den 1 mars, 2010 klockan 10:57 3

  Usch då, förstår att du inte vill gå utanför erat hus. Hoppas balkongen och nätet inte får några mer skador nu.

  🙂

  Nja bara det inte ramlar ner på någon så är jag nöjd.
 4. Det här sa Irina den 1 mars, 2010 klockan 11:15 4

  Hela personalstyrkan på mitt helgjobb rusade ut för att se ifall det stora isflaket som kom ner från taket hade lyckats träffa chefens Lexus. Inte för att vi ogillar honom… eller Lexus – men du vet, det bor en liten sensationsjägare i oss alla. 😉

  Jag hoppas Ms bil klarat sig genom natten.
  Jag hörde att det blivit en hel del demolerade bilar. Men när allt kommer omkring är det ju bara världsliga saker.
 5. Det här sa Mickan den 1 mars, 2010 klockan 19:20 5

  Hua! Läskigt!

  Sv: Ja, det är ju så…

  Pinsamt men jag minns inte vad jag skrev som du svarade på. Säkert något klokt 😉
 6. Det här sa Anne den 1 mars, 2010 klockan 21:44 6

  Precis så som du beskriver det är det. Så himla tufft ibland. Kram.

  Jag vet, och det är så skönt att det finns en annan människa som förstår.
 7. Det här sa Camilla den 2 mars, 2010 klockan 16:24 7

  Oj, du får verkligen hålla koll uppåt nu! Det lät ju livsfarligt!!!
  Vilken bra sambo du har, frivillig eller inte.
  Oh, min iPhone Gillar inte din blogg, den är så SEG att kommenterar med, det här tog 20 min.

  Nä det låter troligt jag optimerade inte bilderna… Det är den tyngsta bloggen i världhistorien… Men I love it. Har dock testat att surfa in på den på S iPhone och Ms smartphone och där gick det snabbt så det kan vara din 3G som är seg 😉
  Mm M är bäst.
  Just nu är det kallt igen då stannar is och snö på taken.
 8. Det här sa Åsa den 2 mars, 2010 klockan 20:06 8

  Ja, man får akta sig noga!

  Helt vansinnigt, måste någon dö igen för att de ska skärpa till sig? Jag vill inte dö!
 9. Det här sa Camilla den 2 mars, 2010 klockan 21:37 9

  Mmm, det är säkert så att jag inte har snabbaste surfen på min telefon, får helt enkelt blogga mer hemifrån i stället igen. 😉
  Kanske det du skulle skriva hos mig då du inte kom på vad…