Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mordvapen pÄ taket

Skrivet av den 28 februari, 2010 i Ditt och datt

Hela dagen har det dundrat pÄ taket och sedan utanför mitt fönster. NÀr jag kikade ut vid senaste dÄnet sÄg jag isflak som Àr sÀkert halvmeter i diameter rasa ner precis pÄ sidan av min balkong över vÄr port. Det Àr definitivt förenat med livsfara att vistas utanför mitt hus just nu. (SÀkert livsfarligt att gÄ ut överhuvudtaget) Kissarna har gömt sig hela dagen pga ovÀsendet. Stackarna de vill krypa ner hos mig men nu Àr inte ens det tryggt för Pympen.


Förvridet galler

Det small till för en liten stund sedan och det skramlade pÄ balkongen. Som om den var pÄ vÀg ner. DÄ hade det rasat isflak som slitit loss och sönder kattgallret. Jag hade rÀknat med att det kanske skulle böjas lite men ack nej metallen har slitits sönder. Jag vÄgar inte gÄ ut för att kolla till det nÀrmare.


Krossad is

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mordvapen pĂ„ taket”

 1. Det här sa Linda den 28 februari, 2010 klockan 23:30 1

  Huu dĂ„… nu fĂ„r du se upp!

  Ja det har brakat pÄ rejÀlt i natt ocksÄ.
 2. Det här sa Pia [stjerndorff.com] den 28 februari, 2010 klockan 23:36 2

  Oj! HĂ€r var det ordentligt! Är plötsligt glad över att jag inte har balkong! (fĂ„ som har hĂ€r, bor pĂ„ campus i VĂ€xjö)

  Jag Ă€r faktiskt vĂ€ldigt bra pĂ„ presenter (om jag fĂ„r sĂ€ga det sjĂ€lv ;)) men kĂ€nner tyvĂ€rr inte M, men beteendet kĂ€nner jag igen! Du fĂ„r helt enkelt försöka hitta nĂ„got ovĂ€ntat. Kanske en slags upplevelse? Ett fallskĂ€rmshopp i sommar? 🙂 Hittade en jĂ€ttesöt bok för ett tag sen som jag sjĂ€lv funderade pĂ„ att ge bort som present. (Bluebox) ”Min Ă€lskling, en bok om oss!” 🙂

  Nja balkongen Àr det inget fel pÄ den skyddar ju faktiskt folk nere pÄ gatan. SÄg att cyklarna under hade blivit demolerade. Om nÄgon fÄtt detta i huvudet hade den varit död.

  Jag ocksĂ„… Men nu har han allt han kan önska. Han fick tvĂ„ upplevelser i julklapp 😉 Luftbalongsflygning och RibbĂ„tsĂ„kning i sommar. FallskĂ€rm Ă€r lite för vĂ„gat.

  Nu Àr M och jag inte riktigt Àlsklingar pÄ det viset. Men du tack för presenttipsen i alla fall!

 3. Det här sa Maria den 1 mars, 2010 klockan 10:57 3

  Usch dÄ, förstÄr att du inte vill gÄ utanför erat hus. Hoppas balkongen och nÀtet inte fÄr nÄgra mer skador nu.

  🙂

  Nja bara det inte ramlar ner pÄ nÄgon sÄ Àr jag nöjd.
 4. Det här sa Irina den 1 mars, 2010 klockan 11:15 4

  Hela personalstyrkan pĂ„ mitt helgjobb rusade ut för att se ifall det stora isflaket som kom ner frĂ„n taket hade lyckats trĂ€ffa chefens Lexus. Inte för att vi ogillar honom… eller Lexus – men du vet, det bor en liten sensationsjĂ€gare i oss alla. 😉

  Jag hoppas Ms bil klarat sig genom natten.
  Jag hörde att det blivit en hel del demolerade bilar. Men nÀr allt kommer omkring Àr det ju bara vÀrldsliga saker.
 5. Det här sa Mickan den 1 mars, 2010 klockan 19:20 5

  Hua! LĂ€skigt!

  Sv: Ja, det Ă€r ju sĂ„…

  Pinsamt men jag minns inte vad jag skrev som du svarade pĂ„. SĂ€kert nĂ„got klokt 😉
 6. Det här sa Anne den 1 mars, 2010 klockan 21:44 6

  Precis sÄ som du beskriver det Àr det. SÄ himla tufft ibland. Kram.

  Jag vet, och det Àr sÄ skönt att det finns en annan mÀnniska som förstÄr.
 7. Det här sa Camilla den 2 mars, 2010 klockan 16:24 7

  Oj, du fÄr verkligen hÄlla koll uppÄt nu! Det lÀt ju livsfarligt!!!
  Vilken bra sambo du har, frivillig eller inte.
  Oh, min iPhone Gillar inte din blogg, den Àr sÄ SEG att kommenterar med, det hÀr tog 20 min.

  NĂ€ det lĂ„ter troligt jag optimerade inte bilderna… Det Ă€r den tyngsta bloggen i vĂ€rldhistorien… Men I love it. Har dock testat att surfa in pĂ„ den pĂ„ S iPhone och Ms smartphone och dĂ€r gick det snabbt sĂ„ det kan vara din 3G som Ă€r seg 😉
  Mm M Àr bÀst.
  Just nu Àr det kallt igen dÄ stannar is och snö pÄ taken.
 8. Det här sa Åsa den 2 mars, 2010 klockan 20:06 8

  Ja, man fÄr akta sig noga!

  Helt vansinnigt, mÄste nÄgon dö igen för att de ska skÀrpa till sig? Jag vill inte dö!
 9. Det här sa Camilla den 2 mars, 2010 klockan 21:37 9

  Mmm, det Ă€r sĂ€kert sĂ„ att jag inte har snabbaste surfen pĂ„ min telefon, fĂ„r helt enkelt blogga mer hemifrĂ„n i stĂ€llet igen. 😉
  Kanske det du skulle skriva hos mig dĂ„ du inte kom pĂ„ vad…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?