Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mör…

Skrivet av den 25 februari, 2010 i Ditt och datt

… och det Ă€r varken en stek eller en stekare jag pratar om. Nej nu har jag och M varit pĂ„ djupvattenstrĂ€ning pĂ„ Medis igen. De har utökat gruppen frĂ„n 16 deltagare till 26 sĂ„ det har blivit mer poppis. I vattnet kĂ€nns det jobbigt men vĂ€rst Ă€r det nĂ€r man sedan kliver upp. Idag fick jag tokkramp i bĂ„da vaderna samtidigt. Skrek nĂ€stan till nĂ€r de högg. Sen nĂ€r man duschat sĂ„ Ă€r man sĂ„ mör och kĂ€nner sig sĂ„ tung att det Ă€r helt otroligt. Att kliva ur vatten gör att man kĂ€nner sig extra tung. Borde kanske Ă„ka skridskor istĂ€llet, för nĂ€r man tar av dem kĂ€nner man sig lĂ€tt istĂ€llet. Fast skridskor Ă€r kallt! SĂ„ nĂ€ det var en dĂ„lig idĂ©… Glöm bort NU!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Mör…”

  1. Det här sa Linda den 26 februari, 2010 klockan 14:26 1

    Tycker det lĂ„ter hĂ€rligt… jag gillar att kĂ€nna mig utpumpad av trĂ€ning.

    Nja det var inte skönt med kramp i vaderna. Musklerna kan jag stÄ ut med. Men sedan gör det ont i lederna(knÀn och armbÄgar) Inte skönt nÄgonstans.