Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

½ bra middag

Skrivet av den 21 februari, 2010 i Ditt och datt

M fick en Smart box i julklapp förra julen från sitt jobb. Den har sedan legat i en låda. Nu började det bli dags då den går ut den 28e februari. Så vi bokade bord på Orkidé. Vi fick en supergod Tom ka Gah soppa. Det brukar vi ibland göra själva men den här var verkligen kanon vi har en bit kvar. Men  Jordnötssåsen var en söt gegga och verkligen inget jag kan rekomendera. Det får du en mycket godare på Sawadee fastfood… Ja fastfood! Mina räkor var dessutom sega även om Ms kyckling var OK. Jag bad om citron till min Pespsi för att rädda den och fick lime? En citrus ersätter inte en annan.

Men vi är mätta och hade ju inga stora förväntningar så soppan får vara behållningen. Den var som sagt mycket god.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “½ bra middag”

 1. Det här sa Linda den 21 februari, 2010 klockan 22:26 1

  Tur det var gratis då.. här hemma gjorde vi superduper god kyckling med chili och kakao i lergryta… DET var mumsig.. mer än godkänt från alla tre.

  Ja vi har en superbra thai för take away inte långt från oss däremot det var länge sedan vi shoppade därifrån. Er mat låter spännade och smarrig.

  Hur fixar man flera flikar på sidan? Du har ju fem olika. Jag har kikat runt lite men hittar inte var man skulle kunna fixa det. Och sen undrar jag om du kan fortsätta lägga fler inlägg under varje flik.. jag menar: Kan du välja under vilken flik dina inlägg ska publiceras?

  Flikarna ligger i temats header. Så då måste du in där. Det är sidor som hamnar under varje flik inte inlägg. I alla fall inte i ditt temat.
  Det finns säkert teman som kanske styrs på annat sätt. Är du intresserad att rodda i headern? Vill du ha hjälp?

  Okej.. lät krångligt. Då skippar vi det. 🙂

  Nja vad hade du tänkt dig? Behöver inte vara så krångligt. När man kan…
 2. Det här sa smäm den 23 februari, 2010 klockan 14:11 2

  usch, sega räkor är förfärligt. såg mysigt ut isf :>

  Ja det är snäppet bättre än en kinakrog 😉
  Jag gillade den lilla detaljen att de serverade med en orkidé på tallriken.
 3. Det här sa Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥ den 23 februari, 2010 klockan 20:30 3

  Tur att soppan var ok! Trist med räkorna.

  Trevlig tisdagskväll.
  Kramar Camilla ♥ ♥ ♥

  Ja blir räkor vindaloo hemma idag istället, då blir de inte sega 😉
  Önskar detsamma-
 4. Det här sa Carina den 23 februari, 2010 klockan 21:47 4

  Trist när man blir besviken på restaurang, inte ofta men visst händer det ibland! Haha numera orkar inte jag parta så ofta som när jag var i din ålder då det var mest varje helg 🙂
  Numera kan jag uppskatta supermycket att bara ta det lugnt en helg!

  Hmmm ajg orkar inte parta i min ålder heller…. Jag okade när jag var mellan 15-20 sen var det över. Mest för att jag blir uttråkad.
  Jag uppskattar lugn och ro mycket mer.
 5. Det här sa Anne den 23 februari, 2010 klockan 21:55 5

  Å, vad jag tycker om din design här. Den är så lugn.
  Asiatisk mat är alltid gott men sega räkor kan man nog vara utan. Här där jag bor har vi endast pizzerior? Trist så det förslår.
  Du när jag går ut på min blogg så finns där en smiley uppe i högra hörnet .
  Hur har den hamnat där??

  Kram

  Jag känner för Pizza. Kanske dags att unna mig det? Blir väldigt sällan då vi bara har storstadspizzor.
  Jag kan bara se att den ligger här http://stats.wordpress.com/g.gif Så den ser ju ut att vara någon sorts räknare. Jag gissar att den ligger i den template du valt att använda. Men jag vet inte till 100%. Jag ligger ju inte hos wordpress.com Vet inte hur mycket man kan göra där. Har ju valt att ha egen domän för mer kontroll. Det här var antagligen inte till mycket hjälp. Men fråga support, de borde ju veta.

  Kram

 6. Det här sa Camilla den 25 februari, 2010 klockan 9:45 6

  Perfekt julklapp, så att man kan välja själv. De där boxarna verkar himla praktiska. 🙂
  Maten såg supersmarrig ut på bilderna i alla fall, synd att ni inte var 100% nöjda.

  Soppan var KANON! 😉
  Helt OK julklapp, fast den hade lika gärna kunnat gå ut. Så det var med tur att vi kom på att den fanns när M gick igenom sin ”viktiga papper låda”.