Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vaknar med ett hackande ljud i huvudet

Skrivet av den 10 februari, 2010 i Ditt och datt

Nu sker det omöjliga pÄ Folkungagatan, ja om man fÄr tro gatuborgarrÄdet. Trottoarerna har nÀmligen haft decimetertjocka knöliga islager som varit nÀsta omöjliga att ta sig fram pÄ utan att riskera bÄde liv och lem. De senaste dagarna har jag dock vaknatav ljudet av en tryckluftsborr fastmonterad pÄ en bobcat som har arbetat sig igenom islagren. Har dock inte haft med mig nÄgon kamera sÄ nÄgon illustration av detta kan jag inte bjuda pÄ. Men ohhh var det Àr hÀrligt att kunna gÄ normalt utan spÀnningar i höften och stÀndig halkskrÀck. Jag lider ju fortfarande av min axel, sÄ detta Àr fullkomligt underbart.

Har ni mÀrkt att det Àr ljusare nÀr man vaknar. Den kommer i Är ocksÄ, jag kan ana den. Ja vÄren alltsÄ, det mÄste vara den jag kÀnner. Eller?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vaknar med ett hackande ljud i huvudet”

 1. Det här sa smĂ€m den 10 februari, 2010 klockan 14:12 1

  jag har mÀrkt att det blivit ljusare. man blir sÄÄ lycklig. mer, mer!

  Solen skiner, jag blir nÀstan tÄrögd.
 2. Det här sa Linda den 10 februari, 2010 klockan 14:30 2

  Ja visst sjutton mĂ€rker man av ljuset. Även hĂ€r uppe i norr!

  Livet blir lĂ€ttare… lycka!
 3. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 10 februari, 2010 klockan 18:39 3

  Hey 🙂 Hur Ă€r det med dig idag?
  Kram Josefin

  Halva veckan har gÄtt, det gör mig lycklig
 4. Det här sa Anne den 10 februari, 2010 klockan 20:17 4

  Jag Ă€lskar ljuset. LĂ€ttare att vakna . Din design hĂ€r Ă€r urvacker. Är avundsjuk pĂ„ dig som kan. 🙂
  Vet du? Nu ska vi rusta hela köket. Vi har fĂ„tt vĂ„rkĂ€nslor tror jag eller nĂ„t. 😀

  Ja vi har alla olika talanger… du Ă€r bra pĂ„ att motivera dig för trĂ€ning och kan hĂ„lla afrokurser. Jag rĂ„kar kunna sĂ€tta ihop en mall för WordPess.
  Men tackar för berömmet.
 5. Det här sa Vivianne den 12 februari, 2010 klockan 0:47 5

  Jo, hĂ€rligt med vĂ„r! Jaa, inte riktigt Ă€n dĂ„, men man kan kĂ€nna det i luften…. Lite skoj att lĂ€sa om att man i storstaden borrar bort isen pĂ„ gatorna, det var en ny tanke för en lantis som vuxit upp pĂ„ de snötĂ€ckta vidderna 🙂

  Skrattar… jo men pĂ„ landet Ă€r det inte lika mĂ„nga fötter som packer det till dessa iskullar. Vissa portar gĂ„r inte att öppna pga av islagren. Ja det Ă€r lite lustigt att man överhuvudtaget lĂ€t det bli sĂ„na istĂ€cken dock. I storstan blir de ansvariga (+ resten av befolkningen) lika förvĂ„nade varje Ă„r nĂ€r det kommer snö.
 6. Det här sa Irina den 13 februari, 2010 klockan 22:50 6

  VĂ€grar tro om inte jag fĂ„r se bilder! 😉 HĂ„ller fortfarande pĂ„ att bryta benen av mig varje gĂ„ng jag gĂ„r ut hĂ€r (precis söder om söder).

  Hmmm undrar jag om det syns nu nĂ€r det har snöat hela dagen… Men Bobcaten har jag varken hört eller sett sĂ„ den jagar nog pĂ„ andra marker nu.