Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gissa aktiviteten

Skrivet av den 10 januari, 2010 i Ditt och datt

Vi har inte vÀrldens modernaste utrustning för just kvÀllens aktiviteter. Det stora tortyrredskapet törs jag verkligen inte ge mig pÄ. Vem vet hur mÄnga fingrar som ryker. Fast ohhh vad tyget till höger skulle mÄ bra av det, och vad skönt jag skulle sova. NÄja rent blir det i alla fall och det Àr huvudsaken, den turkosa maskinen Àr i alla fall inte frÄn början av 50-talet som allt annat. Det har faktiskt en viss charm med spegeldörrar i tvÀttstugan.

Fast helst hade man ju önskat att det fanns plats i lÀgenheten för en pelare, det vore vÀrt all förlorad charm.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gissa aktiviteten”

 1. Det här sa Irina den 11 januari, 2010 klockan 2:07 1

  Finns det ingen torktumlare? BĂ€sta sĂ€ttet att slippa skrynkliga lakan. 🙂

  Jo det finns en torktumlare som skrynklar lakanen mer Àn sÄ.
  Den Ă€r riktigt hemsk 🙂 SĂ„ jag brukat tumla lite och sedan hĂ€nga dem. DĂ„ blir de mjuka av tumlaren men slĂ€tare av att hĂ€nga.
 2. Det här sa Camilla den 11 januari, 2010 klockan 11:13 2

  Åh, nostalgi. Vi har ju egen liten tvĂ€ttavdelning hos oss och det Ă€r himla skönt att slippa tvĂ€ttstugetider och sĂ„. DĂ€remot saknar jag möjligheten till att kunna tvĂ€tta och torka stora grejor, som tĂ€cken. Vi har ingen tumlare nĂ€mligen.
  Brukar lÄna mammas tvÀttstuga till sÄnt ibland.

  Ja en tumlare Àr ett mÄste för oss, HÄrar inte Saga?
  Fast visst Àr det vÀldigt nostalgiskt med en tvÀttstuga frÄn 1951.
 3. Det här sa Linda den 11 januari, 2010 klockan 16:41 3

  Tycker den ser charmig ut… Vi har en fin tvĂ€ttstuga. Tre maskiner – alla nya och snabba. En klarar till och med stora tunga trasmattor. Vi tvĂ€ttar dock aldrig i kĂ€llaren. Jag ids inte passa tider. SĂ„ vi tvĂ€ttar i lgh. Har ingen tumlare – men jag hĂ€nger pĂ„ tork i vardagsrummet. Det torkar jĂ€ttefort sĂ„ det Ă€r inga problem. *hĂ„ller pĂ„ tvĂ€tta sista maskinen just nu*

  Den ÄR charmig… Men jag skulle helst ha en mangel jag vĂ„gade anvĂ€nda 😉 Och Ă€nnu hellre plats för en pelare i badrummet. Fast hĂ€nga i vardagsrummet vill jag inte. Det hĂ€nder rĂ€tt ofta att vi fĂ„r göra det i alla fall.
 4. Det här sa smĂ€m den 11 januari, 2010 klockan 17:35 4

  ser ganska lik ut tvĂ€ttstugan i min förra lĂ€genhet. det fanns en nyare mangel ocksĂ„ dock 🙂

  Den dĂ€r nyare mangeln vore inte dum 🙂
 5. Det här sa Linda den 11 januari, 2010 klockan 19:50 5

  NĂ€e jag vill inte heller hĂ€nga i vardagsrummet… men jag brukar tvĂ€tta nĂ„n trĂ„kig vardag, hĂ€nga och pĂ„ nĂ„gra timmar Ă€r det tort och vi slipper torkstĂ€llningen. Och dĂ€rmed behöver vi inte se tvĂ€tten pĂ„ helgen.

  Smart! 😉
 6. Det här sa soffie den 11 januari, 2010 klockan 20:21 6

  Ha det bra i tvÀttstugan

  NÀ det var igÄr, nu finns det inte tid förens om tvÄ veckor!
 7. Det här sa Carina den 12 januari, 2010 klockan 8:24 7

  Urk, jag hatar att ha tvÀttstugan, kanske inte just det utan att boka en tid. Finns inte nÄgra, man behöver vara ute minst 2 veckor innan nÀstan!

  Jag lĂ€ser allt

eller inte, för numera lĂ€ser jag bara svenska deckare, har bara blivit sĂ„!
  Varvar hÄlla-i-handen-bok och ljudbok, vill inte vara utan nÄgon av dem.
  Ljudbok Àr perfekt nÀr man promenerar t ex, till och frÄn jobbet m.m.
  Men att ligga i sÀngen med en Àkta pappersbok Àr 100% maxat!

  Samma hÀr nÀsta gÄng Àr om tvÄ veckor.

  Mmm lyssnar pĂ„ ljudbok till och frĂ„n jobbet, förr kĂ€ndes resvĂ€gen lĂ„ng. Inte lĂ€ngre. 😉