Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HjÀlp!!!!

Skrivet av den 27 november, 2009 i Ditt och datt

Jag har inget bra julklappstips till M. Jag börjar bli desperat, han har redan allt i teknikvĂ€g och tja jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det brukar vara klappat och klart vid den hĂ€r tiden. Han hjĂ€lper inte till alls! Jag har fixat mammas julklapp idag hon ville ha ”Mysbyxor” sĂ„ nu har jag bestĂ€llt tvĂ„ uppsĂ€ttningar till henne, och sĂ„ eventuellt ett till mig.  Har inte bestĂ€mt mig Ă€n, i annat fall fĂ„r hon alla tre.  Jo det Ă€r safe att skriva ut det för hon har teknikfobi.

Hur som helst jag behöver hjÀlp med Ms julklapp och det snarast!
Jag tror inte han vill ha den ena mysdressen, ingen riktig farbror Barbro 😉

mammamys

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “HjĂ€lp!!!!”

 1. Det här sa Pippi den 27 november, 2009 klockan 5:37 1

  Jag tycker ocksĂ„ det Ă€r svĂ„rt att köpa julklappar till mĂ€n. Min man sĂ€ger inte ens vad han önskar sig, sĂ„ han brukar sjĂ€lv fĂ„ vara med nĂ€r jag ska handla ngt till honom. Kanske inte sĂ„ kul, men vad gör man…

  ha en fin fredag

  Min brukar nÀmna saker han funderar pÄ, inte som en önskan utan som nÄgot han tÀnkt sig. Sen kommer jag ihÄg vad han mummlar om och köper det i present. Men nu har han bara önskat sig en telefon vilken han redan har fÄtt.
 2. Det här sa Carina den 27 november, 2009 klockan 8:30 2

  En upplevelse Àr vÀl den optimala presenten nÀr man inte kan hitta pÄ nÄgot som kÀnns bra, sÄ rÀtt i alla lÀgen!
  Kolla hos liveit.se, det var dÀr jag köpte Stefans flygning!

 3. Det här sa Linda den 27 november, 2009 klockan 10:35 3

  Jag har redan fixat.. men det törs jag inte skriva för min karl lĂ€ser lite överallt.. Ă€ven hos dig ibland. Åtminstone om jag lĂ€mnat sidan framme! 😉 Men jag Ă€r nöjd. BestĂ€llt, betalt och levererat.

 4. Det här sa Linda den 27 november, 2009 klockan 10:36 4

  Hur var det nu dĂ„.. hade ni en kaffemaskin? Eller var det den som var i ”fel” fĂ€rg?

 5. Det här sa Carina den 28 november, 2009 klockan 10:15 5

  Rynkor pĂ„ insidan…..tja det har jag sĂ€kert, men de syns iaf inte!
  Som Tina skrev, ska vi kvinnor fĂ„ dem kan vi vĂ€l fĂ„ dem under fotsulorna Ă„tminstonde 😉

  Hmmm jag har nog dĂ€r med….
 6. Det här sa Carina den 28 november, 2009 klockan 19:09 6

  Cia jag vet precis hur/vad du menar, grÀsliga situation!
  Ta tjuren vid hornet, sÄnt tÀr nĎt alldeles hemskt pÄ er bÄda!
  Att inte Stefan strypte mig nÀr vi gick ut frÄn biosalongen Àr en gÄta!

  SvÄrt att ta tjuren vid hornen, men jag tror vi nÄtt en lagom mÄ bra punkt nu.
 7. Det här sa smĂ€m den 29 november, 2009 klockan 0:52 7

  ja, vad ger man till en kille som har alla teknikprylar? lĂ€ser han dina kommentarer? biljetter till nĂ„gon show/konsert? 🙂

  Ha har blivit dĂ„lig pĂ„ att lĂ€sa min blogg överhuvudtaget ;-)… Mmmm har funderat pĂ„ teaterbiljetter. Konserter klarar han inte av. han har kronisk huvudvĂ€rk.
 8. Det här sa Maria den 29 november, 2009 klockan 10:37 8

  Önskar dig en hĂ€rlig första advent !
  Kram kram

  Önskar detsamma
 9. Det här sa smĂ€m den 29 november, 2009 klockan 16:19 9

  ja, teater Àr ju supermysigt.

  Mmmm blir ju trevligt för mig med 😛 . Kan slĂ„ till med en god middag pĂ„ nĂ„gon trevlig restaurang samtidigt.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?