Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Epistaxis

Skrivet av den 23 november, 2009 i Negativ

Ja sÄ var det klippt igen, nu har jag haft nÀsblod hela dagen. Det blev lite knepigare att köra övningarna hos Naprapaten men han hade lösningen, jag fick ligga ner. Det vart till och med bÀttre nÀr jag lÄg ner. Men sedan har dagen varit ett rent helsike jag hade 4 och en halv Cyklokapron jag kunde klÀmma i mig pÄ jobbet. Men de har inte hjÀlpt ett skvatt sÄ jag har gjort slut pÄ en ask Kleenex och en hel massa tamponger som jag klippt av och parkerat i nÀsan. Halva min papperskorg Àr fylld med Kleenex. NÀ nu fÄr jag ta och hÀlla lite flytande Cyklokapron i nÀsan snart. Hoppas det hjÀlper.

Jag tar och hoppar över illustrationer och bilder 😉

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Epistaxis”

 1. Det här sa Carina den 23 november, 2009 klockan 20:18 1

  Nej, jag tror detta kommer sig av att du Àr stressad Cia,
  tagga ner en smula, vet att det Àr lÀtt att sÀga men svÄrt i praktiken!
  Ibland mĂ„ste man lyssna till kroppen sin…….

  Ja fast i helgen har jag ju bara degat och sovit och myst…
 2. Det här sa Linda den 23 november, 2009 klockan 21:14 2

  Stackare dĂ€r… det lĂ„ter sĂ„ vĂ€ldigt jobbigt det dĂ€r… 🙁

  SĂ€ger tjejen som bara ser pĂ„ vĂ€nster öga… Fast jo det Ă€r jobbigt. och jag börjar kĂ€nna mig slö sĂ„ jag har nog blivit av med en del blod. RĂ€tt illa mĂ„r jag ocksĂ„ av det som hamnat dĂ€r det inte ska vara. FĂ„r jag inte stop pĂ„ det snar kanske jag övervĂ€ger akuten. normala mĂ€nniskor ska uppsöka lĂ€kare om de blöder lĂ€ngre Ă€n 20 min. Jag har nu hĂ„llit pĂ„ i 15 timmar.
 3. Det här sa Linda den 24 november, 2009 klockan 0:02 3

  Huu… 15 timmar… du behöver ju snart blodtransfusion. BĂ€st att kolla upp.

  Jag somnade inte förens vid femtiden imorse dÄ jag höll pĚatt drunkna halva natten. SÄ jag stannade faktiskt hemma frÄn jobbet idag.
 4. Det här sa Linda den 24 november, 2009 klockan 15:48 4

  Klokt.

  Jag stannade inte… har hunnit med att stöta överlĂ€ppen i kranen och springa i en hylla samt nĂ€stan stĂ€llt en kaffekopp utanför fika vagnen – pga att djupseendet blir lite tokigt.

  Ja, han har sett den. nÀr den var klar sÄ det Àr ett tag sen.

  Ja imorgon gÄr jag, fast jag tror mina blodvÀrden Àr lite Ät helvete just nu sÄ mycket som jag blödde. (Jo det har stannat av nu)
 5. Det här sa Anne den 24 november, 2009 klockan 18:03 5

  Men du mÄste ju till sjukan !! Hoppas det gett med sig nu.

  Ja och sjukan Àr inte en bra kombination. Jag har sprutfobi och Àr sjukvÄrdsrÀdd. Det krÀvs mycket för att fÄ mig dit. Det Àr stilla just nu och jag har tagit det vÀldigt lugnt idag bara legat i sÀngen.
 6. Det här sa C a m i l l a den 25 november, 2009 klockan 9:13 6

  Jag gillar inte heller sjukhus, fast jag jobbar pĂ„ ett… men det gĂ„r bra sĂ„ lĂ€nge jag sjĂ€lv slipper vara patient.
  Hoppas du Àr bÀttre i dag!
  Kram!

  Jag blöder inte forsar lĂ€ngre har ”bara” ont i magen nu.
 7. Det här sa Raz den 25 november, 2009 klockan 16:41 7

  JĂ€ttelĂ€tt! Pepparkaksdeg (hemgjord), kristyr (florsocker/Ă€ggvita/Ă€ttiksprit) och vanlig punchrullefyllning innehĂ„llande passade kaksmulor. Done. 😉

  MÄste testa. Fast vanlig punchrullefyllning krÀver nog lite forskning.
 8. Det här sa Raz den 25 november, 2009 klockan 21:48 8

  Hehe. NĂ€r det Ă€r lĂ€tt. Sök pĂ„ dammsugare eller punchrulle och hoppas att du inte kommer till min blogg. 😉

  Jag gjorde det sÄ det ska nog gÄ vÀgen.
 9. Det här sa Linda den 25 november, 2009 klockan 23:14 9

  ja nu ska jag unna mig att ta det lite lugnt torsdag till söndag. Sen hoppas jag det har klarnat lite till mÄndag.

  Ja jag ska gÄ och jobba efter att ha varit hemma tvÄ dagar.