Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bara väldigt slutkörd.

Skrivet av den 14 november, 2009 i Ditt och datt

OK Ni som undrar varför det inte kommer blogginlägg. Inget hemskt har hänt mer än att vi får slita hund på jobbet just nu. Jag har jobbat över väldigt mycket. Jag måste ju dessutom jobba igen mina naprapattider etc. Jag orkar bara med väldigt hjärnslöa aktiviteter när jag kommer hem. Idag har jag sovit halva dagen och känner att det är välbehövlig vila både för kropp och själ.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bara väldigt slutkörd.”

 1. Det här sa Linda den 14 november, 2009 klockan 19:02 1

  Bra… ja inte att du är slutkörd och har på tok för mycket att göra. men att det inte hänt nåt. Började bli lite orolig när jag inte sett dig i cyberrymden på ett tag.

  Vila upp dig ordentligt. Det skulle jag också behöva. Ger mig dock inte ro till det…

  Jag behöver mer vila än så här, hoppas verkligen vi kan förverkliga vår New Tork resa i Januari.
 2. Det här sa Camilla den 14 november, 2009 klockan 22:03 2

  Du är förlåten. Skönt att det inte hänt något ”värre” (även om jag kan tänka mig att ditt jobb inte är speciellt roligt just nu…)

  Nja det är lite dubbelt, förra veckan var kul men intensiv (Vi lanserade en ny produkt). Det är bara det att den kostade då annat fick prioriteras bort och det måste tas igen.
 3. Det här sa Linda den 14 november, 2009 klockan 23:47 3

  En sfinx.. tja… kanske.. mumier blir det då.. flera.. uppställda utanför. Bara pyramiden håller…

  Den håller… Fast en sfinx blir kanske lite för svårt 😉
 4. Det här sa Linda den 15 november, 2009 klockan 9:38 4

  Satsa på en Squeezebox istället kanske?
  http://www.smartson.se/test/ljud-bild/slimdevices-squeezebox-3.htm
  Kanske inte just den ovan, det finns ju många märken.

  NJa jag vill inte ha något kopplat till borken då den ska vara superenkel att flytta runt på. FUnderar på en Mac AirBook med högtalar system inkopplat. MEN M och jag har sagt att det kommer bara på frågan om de löser en miss de gjort… Inbygt 3G. EN så portabel och DYR burk ska inte behöve en extra dongel för att man ska kunna fälla upp den och surfa vart man vill.
 5. Det här sa Carina den 15 november, 2009 klockan 10:05 5

  Förstod nästan att det var så att du hade fullt upp på jobbet!
  Hehe vet du att jag tänkte på dig när jag skrev mitt inlägg om manliga glädjeämnen,
  att du också tillhör det gruppen 🙂

  Hahah du har lite koll på mig med andra ord 😉
 6. Det här sa Steffe70 den 15 november, 2009 klockan 12:56 6

  Bra att du tar det lugnt, ibland måste man vässa sågen för att komma igen och leverera.

  Ja så är det ju tyvärr… Men ibland måste även en duracellkanin få nya batterier.
 7. Det här sa Carina den 16 november, 2009 klockan 7:46 7

  Men så är jag också, har en del grejer efter S:s mamma som ju gick bort för 2 år sen som jag egentligen inte alls gillar men de hör liksom till för att det ska bli en jul här hemma hos oss! Häng du upp ditt luddiga hjärta med gott samvete 🙂

  Ja jag gör det i alla fall en jul till … Tills det är renoverat och fint…sen KANSKE pappas hjärta får ligga kvar i jullådan (Slänga det vet jag int e om jag kan 😉 ) Har dock fått min fina adventsljusstake av pappa.
 8. Det här sa Anne den 16 november, 2009 klockan 11:19 8

  Tack, vad gullig du är. Men du vet hur det känns med november och mörker….

  Jag vet PRECIS!!!