Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hamsterkind

Skrivet av den 30 oktober, 2009 i Ditt och datt

jag_som_hamsterJodÄ jag gick till tandlÀkaren och har fÄtt antibiotika dÄ jag fÄtt en infektion som hÀmtad frÄn helvetet. Jag tog första bÀsta tid och var dÀr i onsdags. TvÄ och en halv dag klarade jag att plÄga mig pÄ jobbet innan det blev för mycket sÄ idag stannade jag hemma. Jag klarade bara inte av smÀrtan lÀngre. Dessutom ser jag ut som en hamster med ena kinden fylld. RÀtt Àckligt om man betÀnker att det inte Àr mat i kinden som hos hamstern. Nu vÀntar jag bara pÄ att medicinen ska börja verka sÄ att jag Ätminstone kan Àta normalt. Har varit mer eller mindre flytande med lite ris som jag pillat över lÀpparna.

Synd man inte Àr lika charmig som dessa luddiga pepparkornsögon.


Uppdatering:
Nu har smĂ€rtan börjat ge sig, det Ă€r bara gapa som Ă€r lite svĂ„rt. Är fortfarande ganska like en hamster dock, men det gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. 😀 . M sĂ€ger att det hĂ€r Ă€r jag… Vad menar han? Antagligen att jag inte Ă€r sĂ„ farlig som man ibland tror.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hamsterkind”

 1. Det här sa Linda den 31 oktober, 2009 klockan 10:34 1

  usch sĂ„ grĂ€sligt… hoppas du kan börja Ă€ta nu i helgen. För en helg utan godmat kĂ€nns ju lite visset….

 2. Det här sa Carina den 31 oktober, 2009 klockan 10:48 2

  Åhh nej, usch var ont du har, nu kan det vĂ€l Ă€ndĂ„ bara bli bĂ€ttre fĂ„r du trösta dig med!

  Nu Àr det bÀttre det gÄr att tugga men det Àer svÄrt att fÄ in maten för det sitter nÄgot i kÀken som gör ont nÀr man försöker öppna munnen.
 3. Det här sa Anne den 31 oktober, 2009 klockan 15:00 3

  Men kÀra nÄn.Nu hoppas jag att du mÄr massa,mycket bÀttre. Kram

  Ja faktiskt börjar det ta sig.
 4. Det här sa smam den 31 oktober, 2009 klockan 15:10 4

  den reklamen ar sa laskig! skont att varken slappt lite och hoppas det gar over helt snart!

  JodÄ jag kommer överleva denna gÄng ocksÄ. Det kÀnns som om du lÄnar Englishmans dator eller kör du ocksÄ med engelsk tecken uppsÀttning?