Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har massor att blogga om

Skrivet av den 20 oktober, 2009 i Ditt och datt

Har fĂ„tt min vinst frĂ„n Charlotte pĂ„ posten. Vi (jobbet) deltog i nordensstörsta fika (Fairtrade) idag. Jag har hittat en butik som sĂ€ljer Lisbeth Dahls isblĂ„sa via nĂ€tet, sĂ„ den Ă€r ocksĂ„ pĂ„ vĂ€g hem till mig… Jippie!. Vi har fĂ„tt ivĂ€g reklamationen (11 sidor) till Nazar. Ja en massa saker att skriva om helt enkelt men jag orkar inte… SĂ„ nu ska jag ta ett bad och sedan sussa.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Har massor att blogga om”

 1. Det här sa Linda den 21 oktober, 2009 klockan 12:08 1

  jag Àr nyfiken pÄ hur det ska gÄ med reklmationen

  Ska jag göra uppgraderingar av WP sjĂ€lv eller vill admin sköta sĂ„nt? (blev lite nervös nĂ€r det kom info om att man ska göra backup pĂ„ filer och sĂ„nt först….!!)

  Ja det Àr vi med. Tar de inte det pÄ allvar tÀnker vi starta krig tror jag.

  Jag kan kolla med M. Han har troligen en backup pÄ hela servern, det brukar ha ta med jÀmna mellanrum. SÄ i normala fall borde du kunna göra det utan oro. Men jag vet inte nÀr han körde back up senast.

 2. Det här sa Carina den 21 oktober, 2009 klockan 21:48 2

  Up & downs tror jag vi alla har nÀr det gÀller bloggandet,
  oftast Ă€r det tidsbrist som gör att det ”skiter” sig för min del!
  Natti, nanna-kudden-dags-nu!

  Ja lite av bÄde tidsbrist och tja ren skÀr trötthet.