Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gick pÄ muggen

Skrivet av den 18 oktober, 2009 i Ditt och datt

muggenJapp efter att ha sovit ut ordentligt och sedan tagit ett stĂ€dpass hemma vart det en vĂ€nda till Muggen. Egentligen var det en liten promis ner till Stockholms stadsmuseum Ă€r utstĂ€llningen Stockholm i huvudrollen visas. Ja ni vet ju alla att jag Ă€r mer Ă€n lovligt förĂ€lskad i Stockholm en kĂ€rlek jag definitivt delar med M. Frunch fick bli en svindyr macka med mozzarella och prosciutto, jo tokgod men jag hittade inte skinkan 😉 Personalen pĂ„ Muggen var dessutom övertrevlig, tummen upp för dem!

BĂ„de jag och M vart vĂ€ldigt förtjusta i utstĂ€llningen sĂ„ den rekomenderas Ă€ven för dem som ger blanka sjutton i Stockholm. De hade verkligen lyckats ge kĂ€nslan av att man klev in i filmensvĂ€rld med röda mattan utrullad. TyvĂ€rr fick man inte fota dĂ€rinne sĂ„ jag kan inte visa vad jag menar. Å andra sidan var det en blandning av kuliss och musik sĂ„ kanske hade en bild bara blivit platt.

Vi kollade Àven de övriga utstÀllningarna sÄ pÄ promenaden hem roade vi oss med att gissa Äldern pÄ olika hus, extra kul vart det nÀr det sedan gick att hitta byggÄret pÄ sjÀlva byggnaden. En rÀtt trevlig Söndag med andra ord.

i_huvudrollen_stockholm

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Gick pĂ„ muggen”

 1. Det här sa Camilla den 19 oktober, 2009 klockan 10:21 1

  Vad trevligt! Vad avundsjuk jag blir pĂ„ att jag inte bor i Stockholm lĂ€ngre och har sĂ„ nĂ€ra till allt utbud som finns. Det finns ju en del Ă€ven i GĂ€vle, men man blir lite hemmablind ocksĂ„ tror jag…
  Det Àr alltid trevligt dÄ du bloggar om Stockholm och grejer ni gör dÀr. Det pirrar till lite extra i mitt stockholmshjÀrta dÄ.
  Usch, nu kĂ€nner jag att jag mĂ„ste Ă„ka dit snart ju…

  Ja Stockholm fastnar i hjÀrtat och slÀpper aldrig taget.
  Jo men man blir lite hemmablind Ă€ven i Stockholm… TyvĂ€rr