Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Smått illamående

Skrivet av den 15 oktober, 2009 i Ditt och datt

honungShit vart kom det ifrån? Kan det vara min insomnia som spökar? Jag menar jag somnar ju först när det är dags att kliva upp. Eller är det den där turkiska yoghurten med honung och grovhackade nötter som satte sig på tvären? Varför i hela friden skulle jag äta det för? Jag var ju inte ens hungrig. Skärpning!

Nu ska jag dra på mig min ögonmask och försöka somna i alla fall

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Smått illamående”

  1. Det här sa C a m i l l a den 15 oktober, 2009 klockan 7:59 1

    Usch, hoppas att det gick över fort som tusan. Jobbigt att må illa.

    Nä men jag somnade och då känner man det inte längre 😀
  2. Det här sa Linda den 15 oktober, 2009 klockan 14:01 2

    Hoppas du fick sova gott sen – och slapp illamåedet.

    Så fort jag somnade var det bra och jag vaknade och helt OK. Det var nog att jag åt slibbigt och sent.