Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

#€%#”@#

Skrivet av den 15 oktober, 2009 i Ditt och datt

Oj! Kollade lite pĂ„ de senaste inlĂ€ggen och jag har visst fĂ„tt en slĂ€ng av dĂ„ligt ordförĂ„d för det haglar svordomar. Ett litet dĂ„ och dĂ„ Ă€r ju inget större problem men sĂ„ mĂ„nga pĂ„ bara ett dygn? Är det vintervarningen som gjort mig aggressivare?

Tycker föresten att mÄnga i min omgivning visar tendenser pÄ att vilja mucka mer (Nej M Àr inte den enda). Finns det statistik pÄ om vintern tar fram vÄra mörka sidor i samma takt som det börjar tÀcka vÄrt avlÄnga land?

Jag behöver svar snarast eller sĂ„ fĂ„r ni ta konsekvenserna! (Fler styrkeord! 🙂 )

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “#€%#”@#”

 1. Det här sa Linda den 15 oktober, 2009 klockan 14:02 1

  Ehh.. det har jag inte ens mĂ€rkt.. sĂ„ sĂ„Ă„Ă„ allvarligt kan det ju inte vara…

  He… DĂ„ kan jag fortsĂ€tta med andra ord 😉
 2. Det här sa Charlotte den 15 oktober, 2009 klockan 14:25 2

  Kallare ute – kallare inne? Kylan kanske kryper in i sjĂ€len ocksĂ„ sĂ„ vi blir lite vinterelaka, eller sĂ„ blir vi helt enkelt gnĂ€lliga för att det Ă€r sĂ„ j-vla kallt!
  Hoppas det hĂ€r kan vĂ€rma lite: Grattis – du har vunnit pĂ„ Allas blogg charlotte.nu! Maila din adress till mig pĂ„ charlotte.silfverberg@allas.aller.se sĂ„ kommer vinsten med posten.

  VĂ€rmer verkligen! Nigella, choklad och Jag vilken trio 😉
 3. Det här sa Linda den 15 oktober, 2009 klockan 14:58 3

  Grattis till vinsten. Kul…

  Ja och tur 😉 Nigella Ă€r ju faktiskt vĂ€rre Ă€n jĂ€vla Lejla!
  Nigella Àr ju vÀrldsmÀstare i chokladgott.
 4. Det här sa Linda den 15 oktober, 2009 klockan 20:54 4

  En frÄga:
  Varför syns mitt arkiv bara bak till april 2008????
  Jag kommer heller inte Ă„t mina gamla inlĂ€gg mellan augusti 2007 och april 2008. Via Candygirl.worldofsecrets adminsida kommer jag …

  SpĂ€nningen stiger… M kikar pĂ„ det
 5. Det här sa Linda den 15 oktober, 2009 klockan 22:03 5

  Tack sĂ„ vĂ€ldigt. har inte kikat ordentligt, men jag ser ialla fall ”rubriken” ned till augusti 2007. Jag upptĂ€ckte det idag nĂ€r min elev undrade hur lĂ€nge jag bloggat… Jag blev sĂ„ snopen nĂ€r det stod april 2008…

  HĂ€lsa och tacka M!!