Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Öm i håret

Skrivet av den 28 september, 2009 i Ytligt

Jo för nu har jag 80 stycken extra slingor i huvudet och det känns… Fast jag vet ju att det lugnar ner sig om några dagar. Det ska hålla upp till 9 månader i alla fall de understa men jag vet inte… Jag tycker det börjar se skabbigt ut efter så lång tid och svetsarna har vuxit utså långt. Det blir dessutom lätt dreds då och det vill jag verkligen inte ha!

Jag bjuder på en klassisk blogg-pose. Känner mig för fet för raktframifrån. Ja för ni vet väl att snett uppifrån är bloggarnas favorit vinkel just för att det döljer hur tjock man blivit 😉 Osminkad är jag också… Fast det är jag ju jämt nu för tiden så inget fejkande där inte 😉

Vart nöjd med håret redan efter att hon slingat det men nu sitter förtjockningsslingorna där, längden är densamma som på mitt ”äkta hår”.

harfix

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Öm i håret”

 1. Det här sa C a m i l l a den 29 september, 2009 klockan 7:18 1

  Oh, vad fint och tjockt det blev!!! Härligt!
  Ha en fin tisdag.

  Ja fast sist vart det över dubbelt så tjockt… Fast det har jag bara inte råd med den här gången.
 2. Det här sa Linda den 29 september, 2009 klockan 7:42 2

  Oj vilket hår.. Nu blev jag sjuuuukt avis!

  Nio månader??? På mig sitter det typ nio dagar! Hmmmm…

  På mig satt det tills jag tog bort dem sist. Tappade kanske 5 slingor i början men resten satt. Så om jag tappar 5 den här gången har jag i alla fall 75 kvar ;-). Håller det inte får jag väl reklamera det, men det hoppas jag slippa.
 3. Det här sa Carina den 29 september, 2009 klockan 16:31 3

  Borde egentligen jag också göra som utrustats med fjunigt bebishår till mitt stora missnöje!
  Ser jättetjockt och fint ut 🙂

  Ja fast sist vart det tjockare 😉 och billigare …
 4. Det här sa Anne den 29 september, 2009 klockan 18:21 4

  Å, vad snyggt! Är det sketa dyrt?

  Japp det är sekta dyrt, minst sagt 😉 . Vill man bli fin får man lida pin och bli JÄKLIGT fattig på kuppen.