Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Flippisar

Skrivet av den 27 september, 2009 i Resor,Skor

flippisarJa jag har ju glömt att visa upp mitt senaste förvĂ€rv i fotbeklĂ€dnader. Jag Ă€r ju flippisgalen. Egentligen skulle jag ha ett par nya svarta dĂ„ jag snart dödadt mitt första par som inhandlades för sex Ă„r sedan. De har varit mina sommarskor sĂ„ lĂ€nge och har blivit beresta, det var till exempel dem jag knatade runt hela New York med. SĂ„ det Ă€r med vemod jag börjat leta ersĂ€ttare. Nu var de svarta slut sĂ„ jag köpte ett tröstpar som kan vara bra att variera med 😉 Jag kunde bara inte lĂ„ta bli… Jag vet inga Manolo Blanik men ohhh vad jag gillar dem i alla fall.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Flippisar”

 1. Det här sa Linda den 28 september, 2009 klockan 6:50 1

  tycker dom sÄg sköna ut. Men nu Àr det lÀge att plocka undan dom och ta fram riktiga skor!

  Det kommer nog nĂ„gra varma soliga dagar till 🙂
 2. Det här sa Linda den 28 september, 2009 klockan 9:41 2

  Jo… visst.. men inte flippis varmt va? (jag fryser jĂ€mt om fötterna. Utom sommartid dĂ„ – dĂ„ Ă€r jag mest barfota

  JodÄ sÀkert flippisvarmt. Jag Àr vÀrldens hetaste mÀnniska sÀrskillt om fötterna. Jag har inte kunnat anvÀnda mina nya skor Àn bara för att jag blir sÄ elÀndigt varm. (Fast flippisarna bor nu i en av skolÄdorna alla 5 paren tillsammans.)
 3. Det här sa Maria den 28 september, 2009 klockan 10:07 3

  Wow, vad snygga. Jag gick alltid i flippisar nĂ€r jag var liten, fast vi kallade dem för ”stickinfötter” 😆 men nu för tiden tycker jag att det bara gör ont mellan tĂ„rna sĂ„ de jag har ligger mest oanvĂ€nda i garderoben.

  Kram Maria

  Jag kan inte ha nÄgra andra flippisar Àn just dessa. SÄ alla mina par Àr av samma mÀrke (Grendha).

  Mina flippisar

  Nyfiken pÄ mönstren? Klicka pÄ bilden!


 4. Det här sa Carina den 28 september, 2009 klockan 11:24 4

  Hehe jag tror vi alla teje som kille har ett eller nÄgra par flippisar i klÀdkammaren, toppensköna!
  Dina var dessutom snygga vilket inte alla Àr!

  Testa Stefans matrÀtt, supergod verkligen, krydda fÀrsen men just dina favvokryddor!
  Men jag tror att han hade 500g fÀrs, yammi!

  Ja hur 17 har du kunnat missa Artwood som har sÄ himla mycket snyggt, Àlskar deras grejer och önskar att jag hade plats för mer möbler, herre guu sÄ mycket lÀckert det finns!

  Ja jag Ă€r ju flippisknarkare 😉 I alla fall dessa som Ă€r bĂ„de sköna och snygga.

  Har nog sett Artwood hos nĂ„gon ÅF. Men inte hamnat pĂ„ deras hemsa direkt.