Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

God mat och mysig kväll

Skrivet av den 20 september, 2009 i Resor

… Ja f√∂rutom att jag b√∂rjade med att trampa i en hundbajs! och M hade s√∂nder sina glas√∂gon (Det gav definitivt panik!). Till en b√∂rjan k√§nde vi oss lite otursf√∂rf√∂ljda, men efter att jag lagat Ms glas√∂gon (Puh det gick) och sedan st√•tt och stampat i gr√§set i flera minuter kunde v√•r glada kv√§ll b√∂rja.

Vi drog till Platanias med bussen promenerade runt lite och gick sen p√• ett av v√•ra favoritst√§llen. D√§r √§r vi √∂vertygade om att det √§r mamma grek som st√•r i k√∂ket. Hemgjorda korvar som smakar fantastiskt, tomater som smakar sol, och M fick sin saganaki. Mousaka till M och kaningryta (Stifado) till mig som huvudr√§tt. M fick Mythos till maten och allt k√§ndes bara b√§st. Proppm√§tta gick vi d√§rifr√•n. Men sv√§ltf√∂dd p√• smakupplevelser fick M f√∂r sig att vi √§ven skulle lyxa med glass… N√§r vi satt d√§r s√• kollade vi p√• en portr√§t√∂r tv√§rs √∂ver gatan, som ex. hade han tecknat av Nicole Kidman. Jag kommenterade bilderna och M s√§ger
– Jamen du ser ju ut som Nicole Kidman. Han m√•ste syftat p√• bilden han tecknat den d√§r konstn√§ren, f√∂r n√•gon tv√•meterskvinna med porslinshy och filmstj√§rnekvaliteter kan jag inte tillskriva mig ūüėČ

Nöjda med kvällen tog vi en bulle hem!

[nggallery id=16]

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “God mat och mysig kv√§ll”

  1. Det här sa Linda den 20 september, 2009 klockan 14:08 1

    Men gud vilken sallad… s√• h√§rlig. Och glassen sen! Mmmmmm

    Ja fast de där mystiska korvarna är höjdpunkten

    .

  2. Det här sa Carina den 20 september, 2009 klockan 15:42 2

    Hmmm, förutom bajseriet ser det så där grekiskt underbart ut, mythos=kärlek!