Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Nytt album

Skrivet av den 6 september, 2009 i Resor

2… Gamla bilder. Med En och en halv vecka kvar till Kretaresan blev det en dag med att sätta ihop ett album från Ms och min första Kretaresa. Det var en sista minuten som kostade 995kr för en vecka. Som M säger det har vekligen gått inflation i våra resor.

Blir nog en mindre aktiv resa den här gången, då vi stannar lite mer lokalt. Fast man vet ju aldrig. Vet bara att jag var livrädd när vi hamnade på vägen som rasat ner i havet på flera ställen den där resan 2001. Fast det blev bra minnen. Ganska kul att se kvalitén på bilderna då. Tror min mobil tar bättre bilder nu än min Olympus gjorde då. Sen var det inte så många genomtänkta bilder då som nu, då pekade man och knäppte på äkta turistvis.

Hur som helst vill ni kika så finns alla bilder inlagda i ett antal gallerier som jag samlat på en sida här.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nytt album”

 1. Det här sa Maria den 7 september, 2009 klockan 7:43 1

  Jag hoppas ni får en jättehärlig Kreta-resa.
  Kram Maria

  Ja nedräkningen har i alla fall börjat 10 dagar tills flyget går… Är halvägs nere då.
 2. Det här sa Åsa den 7 september, 2009 klockan 10:17 2

  Ja, det är verkligen skillnad på kvalliten på de gamla bilderna… och på hur mycket (lite) man fotade.
  Hoppas ni får en härlig semester!

  Ja fast vi fotade ju en hel del 2001, jag har nog bara tagit med hälften av bilderna här ;-).

 3. Det här sa Camillas dagar den 7 september, 2009 klockan 18:38 3

  Blir man så där lycklig av att åka till Kreta? I så fall måste jag verkligen överväga flygplansh….ete. Du ser verkligen supernöjd ut ju. Och jag är inte ett dugg avundsjuk över att du ska få uppleva sol, bad, värme och semester snart igen. Suck..
  Men jag tycker verkligen att du är värd det, efter din skitsommar.

 4. Det här sa Kia den 7 september, 2009 klockan 19:49 4

  Hoppas att ni får en mysig och minnesvärd resa! Själv åker jag på onsdag! 😯

  Jag hoppas på en avslappnad resa 😉
 5. Det här sa Stefan den 7 september, 2009 klockan 20:14 5

  Det sägs att isbjörnarna är väldigt tidiga i år. Glöm inte raggsockorna. 🙄

  Ja 32grader låter lite kallt…