Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

fyra kissar av fem

Skrivet av den 16 augusti, 2009 i Svammel

hkhkhkhk
Japp biokvÀll, visst hade jag vÀntat mig en rolig film, men efter att ha sett trailern trodde jag nog att jag redan sett hela filmen. Men sÄ var det inte, jag hade sett början av filmen. Som var förutÀgbar men det hÀnde nÄgot genom hela filmen. Inget behövde klippas bort. Det kÀndes nÀstan som om de varit lite för hÄrda mot sig sjÀlva vilket Àr förbaskat bra.

Den var precis sĂ„ dĂ€r jobbig som jag vĂ€ntat mig. Satt och kramade Ms arm dĂ„ det inte fanns nĂ„gon fjĂ€rkontroll att flippa med nĂ€r situationen blev sĂ„ dĂ€r jobbigt pinsam att man nĂ€stan inte stog ut. OK sĂ„ det var en komedi men det fanns saker som gjorde mig sĂ„ dĂ€r extra glad som att visa kĂ€rlek dĂ€r en ”toffel” Ă€lskar att vara toffel och att ingen Ă€r felfri inte ens de rika och vackra…  Fanns ett svenskt ”bollywoodnummer” som bara det var vĂ€rt filmen, mer Ă€n sĂ„ sĂ€ger jag inte. Jag tycker absolut att ni ska gĂ„ och se en pĂ„ bio och inte vĂ€nta tills den kommer pĂ„ DVD eller TV 4. Jag kommer nog att se den igen pĂ„ TV ’Ă€ven om jag inte kommer hyra den.

sommaren_med_goran

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “fyra kissar av fem”

 1. Det här sa Carina den 17 augusti, 2009 klockan 12:31 1

  Komedier Ă€r inte alls riktigt min grej, skrattar Ă„t andra saker pĂ„ nĂ„got mĂ€rkligt sĂ€tt……..kan kanske bero pĂ„ att jag har en …….nĂ„got udda humor dĂ„ 😉
  Älskar thrillers och deckare i stora lass…..okey, en och annan drama ocksĂ„ dĂ„!

  Jag gillar inte svenska filmer normalt. Men plötsligt hĂ€nder det som de brukar sĂ€ga 😉
 2. Det här sa C a m i l l a den 17 augusti, 2009 klockan 18:07 2

  Vi har sagt att vi ska se den filmen en kvÀll i veckan hÀr. Nu mÄste vi banne mig komma ivÀg pÄ den ocksÄ! Den verkar hur rolig som helst.

  Ja det tycker jag ni ska göra. Fast nu har jag nog höjt era förvĂ€ntningar… det Ă€r aldrig bra.