Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Köpstop?

Skrivet av den 3 augusti, 2009 i Den ofrivillige sambon,Inredning,Svammel

M har gett S köpstop och dÀrmed fick han det sjÀlv ocksÄ. Men M Àr smartare Àn sÄ. Han föreslog helt enkelt att vi skulle pÄ utflykt och den gick till Sickla. DÀr föreslog han att vi skulle gÄ in pÄ HIMLA. I normala fall fÄr jag jaga in honom dÀr med blÄslampa, men icke. Resolut gick han före mig för att visa att han menade allvar.

till_mig
Har ni köpt nÄgot till mig?

Hittade gröna lakan (Percle 200 trĂ„dars…) och ett par sidenkuddar, allt pĂ„ 70% REA. Klart jag shoppade. Klarade mig dĂ€rmed undan med den modesta summan 1200 pix. Sedan in pĂ„ Åhlens dĂ€r shoppades leggings för halva priset pga utgĂ„ende fĂ€rg. NĂ€sta ESPRIT, Höstnyheter!!! Jippie ingen REA alltsĂ„ men det blev nĂ„gra stycken…Typ 11… Fikade lite för att hĂ€mta krafter och sedan Ă„kte M in i Provrummet pĂ„ ESPRIT han ocksĂ„. 3 t-shirts och en skjorta inhandlades. Slutligen fick jag smita in pĂ„ Rizzo alldeles för mig sjĂ€lv, och hittade sĂ„ klart ett fynd sĂ„ de fick ocksĂ„ följa med hem.

dagenskörd

Nu blir det fint och mysigt i sĂ€ngen, bĂ„de min och Ms garderob har fĂ„tt pĂ„fylling. Allt detta utan att M tvingats bryta köpstopspakten med S… Bra jobbat M!

ipasarna

Ms klĂ€der och mina leggings fick tyvĂ€rr inte vara med pĂ„ bild…Jag MÅSTE gĂ„ och lĂ€gga mig.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Köpstop?”

 1. Det här sa Carina den 3 augusti, 2009 klockan 8:51 1

  NÀr du shoppar du gör det det rejÀlt mÄ jag dÄ sÀga,
  oj sÄ mÄnga toppar du köpte, sÄna kan man ju aldrig fÄ för mÄnga av!
  Jo du Lena & Tomas har ett helt underbart hem, skulle platsa i vilken heminredningstidning som helst faktiskt!
  Deras trĂ€dgĂ„rd har varit med i tidning men insidan Ă€r de mer hemliga med……..Ă€nnu sĂ„ lĂ€nge iaf!

  Jo jag hamnade nog i nÄgon form av shoppingkoma dÀr jag gick pÄ som en zombie. BÄde jag och M var i det nÀrmaste i chocktillsÄnd. För att inte tala om mitt kort som gick hett, vart orolig att det skulle smÀlta.

  Jamen du kan vĂ€l bjuda pĂ„ lite smygtagna bilder dĂ„ 😉 *flinar konspiratoriskt*

 2. Det här sa Linda den 3 augusti, 2009 klockan 18:32 2

  Wow… vilken shoppingrunda. Den hade jag gĂ€rna hĂ€ngt med pĂ„. Snygga skor

  Tja vi kan ju testa en sĂ„n runda nĂ€r ni Ă€r hĂ€r pĂ„ besök 😉
 3. Det här sa Åsa den 3 augusti, 2009 klockan 21:16 3

  Bra fyndat dÀr!

  Ja visst Ă€r det! Fast om det var M eller jag som gjorde de bĂ€sta fynden kan de lĂ€rda fĂ„ tvista om lÀÀÀÀÀnge 😉
 4. Det här sa C a m i l l a den 3 augusti, 2009 klockan 21:42 4

  Men herre gud! Vilket berg med pĂ„sar. Jag blir riktigt ledsen om jag fĂ„r höra att ni inte shoppat nĂ„got alls till den lilla, söta, ivriga katten. Är det sant?

  I’m the Queen of shopping!

  Japp hon fick inget den hĂ€r gĂ„ngen…
  De Àr bortskÀmda nog, dessutom Àr köpeleksaker vÀrdelösa saker. Mjuka happy meal-leksaker Àr det bÀsta.
  Eller ett snöre.

 5. Det här sa Linda den 4 augusti, 2009 klockan 9:13 5

  Fast jag hade planer pĂ„ be dig guida oss genom ”ditt stockholm i ditt hjĂ€rta”… nĂ„gra guldkorn som Ă€r svĂ„ra att hitta men lĂ€tta att ta sig till (vi Ă€r ju inte bilburna nĂ€r vi Ă€r nere – och Ă€ven om vi fĂ„r lĂ„na bil sĂ„ VÄGRAR jag köra bil i sthlm!!! *ryser*)

  Oh vilket ansvar… Att fĂ„ reprecentera Stockholms hemligheter och guldkorn., kĂ€nner pressen.
  Ja jag kör helst inte bil i Stockholm jag heller, mewst för att det Àr ett helvete att hittaq parkering och hittar man en sÄ mÄste man ha en SMART för att fÄ plats.
 6. Det här sa Linda den 4 augusti, 2009 klockan 22:05 6

  Tid? Tja… vad vet jag. Vi kommer ned pĂ„ fredag och lördag eller söndag ska tillbringas pĂ„ grönan sĂ„ bus fĂ„r Ă„ka karusell (lĂ€s sĂ„ JAG fĂ„r Ă„ka karusell). Sen stĂ€nger dom för sĂ€songen. Och om jag inte gissar galet sĂ„ blir det fest pĂ„ lördagkvĂ€lll. SĂ„ typ söndag eller lördag pĂ„ dagen????? Antar att ni jobbar mĂ„ndag i vilket fall som helst. Och visar det sig nu vara tokdĂ„ligt vĂ€der hela helgen fĂ„r vi vĂ€l tĂ€nka om…
  (jösses vad svĂ„rt att stava efter att ha delat pĂ„ en flaska Ă€kta och en flaska oĂ€kta champagne (pĂ„ tre)…).

 7. Det här sa Kia den 30 augusti, 2009 klockan 14:02 7

  De Àr nyfikna de smÄ kissarna.

  Minst sagt…