Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vad sĂ€gs om …

Skrivet av den 29 juli, 2009 i Resor

Tjat jag vet! Men oj vad sugen jag Ă€r pĂ„ en riktig semester. Önskar jag hade tvĂ„ veckor ledigt istĂ€llet. Jag har ju 3,5 veckor semester kvar att ta ut! Men har ju fĂ„tt nej pĂ„ flerveckorssemester i September tidigare sĂ„ det fĂ„r jag se som enbart dröm. Fast en vecka till nĂ„got av nedanstĂ„ende skulle kunna bli verklighet! Suktar galet!!! (Eller vad sĂ€ger du Linda?)

Hotel Hotel Hotel Hotel
Klicka pÄ bilderna sÄ kommer ni till hotellbeskrivningarna! (I alla fall pÄ Apollos sidor, Fritidsresors ITavdelning har visst missat att man kan tÀnkas vilja dela lÀnkar, dÀr funkar förhoppningsvis EN lÀnk)

1.LÀgenheter Lambrinos FFFF Platanias, Kreta, Grekland. fast dÀr fanns bara nedsÀnkt markplan kvar.
2. Blue Star Isida FFF+/FFFFAgia Marina, Kreta, Grekland. Gick att uppgradera för nÄgra kronor sÄ kom man upp frÄn marken.
3. Blue Sea €€€+ Platanias, Kreta, Grekland. Kanske lockar mer!?
4. Indigo Mare €€€€ Platanias, Kreta, Grekland. Fyrsolig lyx bredvid Lolas som vi bott pÄ tidigare?

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad sĂ€gs om …”

 1. Det här sa Stefan den 29 juli, 2009 klockan 19:55 1

  Alla ser nice ut, det kommer llte bilder senare frÄn oss.

  Kanon…bilder Ă€r kul!
  Ska bara fÄ M att bestÀmma sig för nÄgot bra stÀlle.
 2. Det här sa Linda den 29 juli, 2009 klockan 21:01 2

  Ahhh… jag Ă€r inne varje dag och kollar flyg.. bara mĂ„ste kolla.. men det finns ju inte nĂ„t till vettigt pris för tre pers. *suck*….. kollar bĂ„de charter och reguljĂ€rt.
  Jag lĂ€ngtar sĂ„ det vĂ€rker och vad vĂ€rre Ă€r: bus messar… jag lĂ€ngtar sĂ„ tills vi Ă„ker till grekland mamma…. *lottovinst motages gĂ€rna*

  Ja det Ă€r inte lĂ€tt… GUla huset i alla Ă€ra… Man vill liksom ha ALLT!
  Ja fy de ringde inte idag heller och berĂ€ttade att jag var miljonĂ€r 🙁

  M tycker vi ska vara kalla ett par veckor till, innan vi bokar. Jag tycker det Àr nervöst.

 3. Det här sa Linda den 29 juli, 2009 klockan 22:57 3

  vet EXAKT din kĂ€nsla.. ska man ut och resa vill man BOKA. Man vill ju veta att man kommer ivĂ€g DIT man SKA. och börja PLANERA…. suck… U har försökt bromsa mig MÅNGA Ă„r… men han har aldrig lyckats. jag pratar omkull honom… haha.. IĂ„r hade jag allt klart. Bara fylla i sista kontrollsiffrorna pĂ„ visakortet. men pga osĂ€kert med jobb och hög euro sĂ„ fick det vara. Och det var nog tur det. Det Ă€r bĂ€st det som sker. Nu letar jag med ljus och lykta efter billig sthmlresa i börja av september. Norweigian hade i förrgĂ„r, men jag avvaktade och nu Ă€r den resan borta… kollar vidare…

  Noreigan ser ut att vara bĂ€st för resor mellan er och oss… Men det Ă€r dyrt att flyga inom Sverige.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?