Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vad sägs om …

Skrivet av den 29 juli, 2009 i Resor

Tjat jag vet! Men oj vad sugen jag är på en riktig semester. Önskar jag hade två veckor ledigt istället. Jag har ju 3,5 veckor semester kvar att ta ut! Men har ju fått nej på flerveckorssemester i September tidigare så det får jag se som enbart dröm. Fast en vecka till något av nedanstående skulle kunna bli verklighet! Suktar galet!!! (Eller vad säger du Linda?)

Hotel Hotel Hotel Hotel
Klicka på bilderna så kommer ni till hotellbeskrivningarna! (I alla fall på Apollos sidor, Fritidsresors ITavdelning har visst missat att man kan tänkas vilja dela länkar, där funkar förhoppningsvis EN länk)

1.Lägenheter Lambrinos FFFF Platanias, Kreta, Grekland. fast där fanns bara nedsänkt markplan kvar.
2. Blue Star Isida FFF+/FFFFAgia Marina, Kreta, Grekland. Gick att uppgradera för några kronor så kom man upp från marken.
3. Blue Sea ¤¤¤+ Platanias, Kreta, Grekland. Kanske lockar mer!?
4. Indigo Mare ¤¤¤¤ Platanias, Kreta, Grekland. Fyrsolig lyx bredvid Lolas som vi bott på tidigare?

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad sägs om …”

 1. Det här sa Stefan den 29 juli, 2009 klockan 19:55 1

  Alla ser nice ut, det kommer llte bilder senare från oss.

  Kanon…bilder är kul!
  Ska bara få M att bestämma sig för något bra ställe.
 2. Det här sa Linda den 29 juli, 2009 klockan 21:01 2

  Ahhh… jag är inne varje dag och kollar flyg.. bara måste kolla.. men det finns ju inte nåt till vettigt pris för tre pers. *suck*….. kollar både charter och reguljärt.
  Jag längtar så det värker och vad värre är: bus messar… jag längtar så tills vi åker till grekland mamma…. *lottovinst motages gärna*

  Ja det är inte lätt… GUla huset i alla ära… Man vill liksom ha ALLT!
  Ja fy de ringde inte idag heller och berättade att jag var miljonär 🙁

  M tycker vi ska vara kalla ett par veckor till, innan vi bokar. Jag tycker det är nervöst.

 3. Det här sa Linda den 29 juli, 2009 klockan 22:57 3

  vet EXAKT din känsla.. ska man ut och resa vill man BOKA. Man vill ju veta att man kommer iväg DIT man SKA. och börja PLANERA…. suck… U har försökt bromsa mig MÅNGA år… men han har aldrig lyckats. jag pratar omkull honom… haha.. Iår hade jag allt klart. Bara fylla i sista kontrollsiffrorna på visakortet. men pga osäkert med jobb och hög euro så fick det vara. Och det var nog tur det. Det är bäst det som sker. Nu letar jag med ljus och lykta efter billig sthmlresa i börja av september. Norweigian hade i förrgår, men jag avvaktade och nu är den resan borta… kollar vidare…

  Noreigan ser ut att vara bäst för resor mellan er och oss… Men det är dyrt att flyga inom Sverige.