Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HemtextrÀsket

Skrivet av den 17 juli, 2009 i Den ofrivillige sambon,Inredning

För knappt ett Ă„r sedan fick jag nya tĂ€cken av dĂ„varande ickesambon Ă€ven kĂ€nd som M. De kostade 3500kr styck och det Ă€r feta pengar i HemtexmĂ„tt mĂ€tt. HĂ€rligit fluffiga duntĂ€cken av bĂ€sta kvalitĂ©… eller?

De Àr sydda i rutor sÄ att allt dun inte ska hamna pÄ ett stÀlle, super tÀnkte vi. Nu har vi retat oss pÄ att dunet faktiskt INTE ligger hÀrligt fluffigt utspritt utan av nÄgon outgrundlig anledning ligger samlade i de 4 bottenrutorna. Det gÄr med andra ord inte att fluffa till dem.

Just nu sover vi med sommartÀcken och dÄ passar det ju bra att reklamera utan att behöva frysa. Kvittot sÄ vi dock som ett litet problem. Finns det nÄgon som sparar kvitton pÄ tÀcken i ett Är?

IgĂ„r rensade jag ut en av ”svartalĂ„dorna” De Ă€r lĂ„dorna som pĂ„ nĂ„got mysko vis alltid tycks innehĂ„lla det jag letar efter. Dröm om vĂ„r förvĂ„ning nĂ€r jag precis efter fĂ€rdigt förvĂ€rv plockar upp det kvittot vi saknade.

Nu Ă€r M ute och shoppar dator med sin ”bĂ€stis” flickvĂ€n, pratade precis med honom och han hade inte tagit med sig tĂ€ckena. För han orkade inte idag. TĂ€nk om de skulle trillskas och han blev pĂ„ dĂ„ligt humör.
Jag nickade förstĂ„ende utan att han kunde se… Vi tar tag i HemtextrĂ€sket nĂ„gon annan dag!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “HemtextrĂ€sket”

 1. Det här sa Charlotte den 17 juli, 2009 klockan 13:26 1

  Stort tack för flugknepen – ska hem och testa sĂ„ blir det förhoppningsvis en lugn och krypfri semester. Ha en jĂ€ttehĂ€rlig fortsĂ€ttning pĂ„ sommaren! 😀
  Och lycka till med tÀckena.

  Hoppas nĂ„got funkar 😉
  Vore kul att veta om de verkligen gör det, eller om de bara Àr husmorsknep. Vi körde Àttikan pÄ jobbet och blev av med flugorna sÄ det vet jag funkar.
 2. Det här sa Linda den 18 juli, 2009 klockan 13:19 2

  Skit… om tĂ€ckena alltsĂ„. För det priset ska dom INTE knöla… det borde ju vara en solklar reklamation

  Ja det tycker vi med, men man vet ju aldrig.
 3. Det här sa Åsa den 18 juli, 2009 klockan 13:47 3

  Hoppas ni fÄr nya, bÀttre, tÀcken!

  Ja om vi bara fĂ„r tummen ur…;-)