Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Skam den som ger sig

Skrivet av den 16 juli, 2009 i Ditt och datt

Ja istÀllet för att som igÄr Äka runt och jaga de svÄrfÄngade solstolarna som de vÀrsta solstollarna sÄ blev jag lite mer organiserad nÀr jag kom hem.Badensvart svart ram För under gÄrdagen lÀrde jag mig att det var helsvarta Hillerstorp jag ville ha, SÄ jag googlade helt enkelt rÀtt pÄ Hillerstorps hemsida (För alla vet att finns man inte pÄ nÀtet som företag, ja dÄ finns men inte) DÀr hade de en ÄterförsÀljarlista. Sen var det bara att börja ringa, redan pÄ andra försöket fick jag napp. De la undan tvÄ stycken som vi nu hÀmtat. VÀrldsklass, man ska inte nöja sig med mindre Àn det man verkligen vill ha, tur vi inte köpte de gröna igÄr, Àven om de var fina de med.

Myser nöjt, Fast nu har jag vÀl Jinxat det sÄ att det spöregnar hela tiden vi Àr dÀr ;-). Ljudbok Àr nÀsta projekt dÄ jag inte orkar hÄlla i nÄgon tung bok pga. armen. Det har man ju nytta av Àven i vÀrsta ovÀdret.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skam den som ger sig”

 1. Det här sa Linda den 16 juli, 2009 klockan 17:08 1

  nice… fint vĂ€der ska det vara… nĂ€r Ă„ker ni?

  NĂ€sta vecka en svĂ€ng. DĂ„ blir det garanterat bloggpaus hĂ€r för dĂ€r kan jag inte fixa nĂ€t 🙁
 2. Det här sa Linda den 16 juli, 2009 klockan 18:44 2

  haha… bloggpaus Ă€r tillĂ„tet. var i finland var det stugan lĂ„g? norra? södra?

  Gustavs ligger sĂ„ lĂ„ngt ut i Åbo-skĂ€rgĂ„rd man kan komma och fortfarande inte behöva ta bĂ„t.
 3. Det här sa C a m i l l a den 16 juli, 2009 klockan 21:08 3

  De stolarna kommit ni att bli nöjda med, vi köpte ju tvĂ„ förra sommaren och de Ă€r kanonsköna. Man somnar sĂ„ skönt i dem! 🙂

  HÀrligt, för just sovandet har jag vÀldiga problem med just nu
 4. Det här sa Carina den 17 juli, 2009 klockan 7:40 4

  Supersnygga stolar, Jesper & Jenny har sÄna som jag lÄg och lapade sol i igÄr, gött e d!
  Ha det nu underbart i Finland och krya pÄ dig!
  Och du Cia, kom ihĂ„g det dör gotti gotti ocksĂ„ 😉

  Ja, jag var mĂ€kta nöjd igĂ„r nĂ€r jag fick tag pĂ„ dem 😉
 5. Det här sa Linda den 18 juli, 2009 klockan 13:22 5

  tar ni fÀrjan över till grannlandet?

  Japp, vi Ă€r dessutom lite lustiga… Vi tar dag bĂ„ten men sover om vi bara kan.