Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förhandlingsfritt

Skrivet av den 6 juli, 2009 i Köket,Svammel

imperialcollection_vodkaVar ju hos facket och skulle diskutera mitt eventuella varsel. Det blev ingen diskussion utan mitt Varsel blev inte aktuellt. Jag törs egentligen inte spekulera om vad som förÀndrats. Det som sas var i alla fall det jag redan visste. Jag Àr förbaskat bra pÄ det jag gör och det vet de ocksÄ om. Min brutna arm har dessutom stÀllt till det en hel del sÄ att de kÀnnt av att jag saknas pÄ kontoret.

Ja ni som brukar lÀsa hÀr vet ju att jag inte alls kör jantelagen utan faktiskt vet mitt vÀrde och vet att kunderna uppskattar mig. Detta fick jag ytterligare ett bevis pÄ dÄ vÄr Ryska partner varit pÄ besök i veckan som var och hade med sig Imperial collection Vodka till mig. Den hade mina chefer tagit med till mötet.

Nu har jag Ryskt bubbel, Rysk Vodka och Àven Ukrainsk Vodka i skafferiet. Funderar pÄ om jag inte ska fÄ ihop en Rysk middag och bjuda S och E pÄ. Ska nog frÄga Ilya (Ryska partnern) Vilken mat som vore lÀmplig. Serveras vodkan kall eller rumstempererad? Den serveras till maten med transbÀrjuice har jag förstÄtt i alla fall. Blir nog ett trevligt inlÀgg om/nÀr det blir av i alla fall.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Förhandlingsfritt”

 1. Det här sa Linda den 6 juli, 2009 klockan 15:50 1

  nĂ€men grattis.. eller nĂ„t sĂ„nt. Vilken tur det blev ordning pĂ„ torpet. Och vilken bra present… en sĂ„n hade jag velat ha. men sĂ„na presenter fĂ„r jag INTE frĂ„n MINA ”kunder”…. ha, ha… men det bidde lite choklad, en vinare och lite tvĂ„lar och sĂ„nt den hĂ€r sommaren. Inte illa det heller…

 2. Det här sa C a m i l l a den 6 juli, 2009 klockan 17:53 2

  SĂ„ skönt! 🙂
  Jag skulle ocksÄ vilja komma pÄ rysk middag. Det lÄter gott!
  Kram!

  Ja den vi fick i Moskva var fantastisk… Men jag fixar nog inte den.
 3. Det här sa Stefan den 6 juli, 2009 klockan 19:46 3

  Snygg flarra den mÄste vara god, kanske Àr gott att dra lite vodka i en islatte :mrgreen:

  Du hajar att det Àr du som Àr S och som jag tÀnkte bjuda pÄ Rysk middag?
 4. Det här sa Carina den 7 juli, 2009 klockan 20:33 4

  Rödbetssoppa Àr det första jag tÀnker pÄ men om det passar till vodka vette 17!
  Skönt att du blir kvar, rÀcker ju med ett problem (bostadsfrÄgan)!
  Vi var i HĂ€lsingland pĂ„ Orbaden dĂ€r dte var sĂ„ varmt i vattnet men Ă€ven hĂ€r i Östhammar dĂ€r vi Ă€r just nu Ă€r det varmt, hela 23 grader skönt nog!

  Ja du tÀnker nog pÄ Borscht, Den var en del av den lyxmiddag jag blev bjuden pÄ o Moskva. Inte för att den Àr den högsta kulinariska upplevelsen utan för att den Àr sÄ kulturellt starkt förknippad med rysk mattradition.
 5. Det här sa Carina den 9 juli, 2009 klockan 13:46 5

  RÀtt Cia, den mackan var nog det godaste jag Àtit i smörgÄsvÀg faktiskt!
  SĂ„ stor att jag inte orkade sĂ„ slaskhinken (Stefan) tog vid dĂ€r jag slutade 😉
  Nakenbad Ă€r toppenhĂ€rligt men BARA om man Ă€r sjĂ€lv pĂ„ stranden vilket vi inte var nu, ca 60 pers till tyvĂ€rr 😉

  M Ă€r ocksĂ„ bra pĂ„ att vara slaskhink. OK Jag gissade nĂ€stan att det var anledningen… M och jag hiottar ju sĂ€llan till delade strĂ€nder utan mer avskiljda klippbad etc.
 6. Det här sa soffie den 9 juli, 2009 klockan 18:14 6

  spÀnnande med lita annan mat ,
  Hoppas det ordnar sig pÄ jobbet för dej
  mĂ„ gott 😀

  Som sagt blev inte varslad den hÀr gÄngen.
 7. Det här sa Maria den 10 juli, 2009 klockan 8:36 7

  Vad roligt att du slipper varslet.
  Är lite nyifken, vad jobbar du med?

  Kort kan man sÀga att jag Àr anstÀlld som Backoffiice numer, Började som exportsÀljare och dÄ bland annat vÄr ryska partner kÀnner sig lugn nÀr jag hanterar deras försÀljning sÄ har jag ansvaret för dem och USA medan vÄra andra sÀljare sköter om resten av vÀrlden. Jag tar hand om deras kunder nÀr de Àr ute och reser etc. Sen tar jag hand om de svenska kunderna nÀr sverige sÀljarna Àr pÄ kundbesök. Ja nÀr vÄr faktureringstjej inte finns pÄ plats sköter jag det och sÄ tar jag hand om mer eller mindre allt webbrelaterat. Man kan sÀga att jag fyller i alla hÄl som uppstÄr.

  Jag kan med andra ord nÀstan varenda roll pÄ företaget dock INTE redovisning och produktutveckling. PÄ produktutvecklingssidan brukar jag bara föra vidare de förslag eller problem som Àr Äterkommande frÄn kunder. Eller om jag ser nÄgot jag gillar.

  Ja dÀr har du mitt jobb komprimerat.

 8. Det här sa Åsa den 13 juli, 2009 klockan 9:22 8

  Skönt att du fÄr ha kvar jobbet!

  Och det dĂ€r med rysk mat ocn vodka till maten… blir det nĂ„got av det vill jag gĂ€rna höra mer om det!

  Ja blir det rysk middag kommer jag sĂ„ klart att rapportera 😉