Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Problemlösning

Skrivet av den 10 juni, 2009 i Svammel

Ja som ni fattat sÄ Àr min högerarm helt oanvÀdbar, mest i vÀgen just nu faktiskt. SÄ jag kÀmpar pÄ med bara vÀnster. Jag Àr ingen höjdare pÄ det, men rÀtt mycket funkar i alla fall. DÀr av mest Twitter och inget bloggande. Idag stÀllde jag om musen till vÀnsterhÀnt och det gÄr över förvÀntan. Att skriva suger dock men det duger att surfa med.

braunoral-btriumphprofessionalcare9900Mina tÀnder lider, dÀrmed sÀkert Àven min omgivning. Idag fick dÀrför M ge sig ut pÄ jakt efter en Braun Oral-B Triumph ProfessionalCare 9900 den ska jag vÀl lyckas manövrera med vÀnster? Herregud de Àr snart sÄ avanserade att man inte behöver ha dem i munnen lÀngre!

Duscha gör jag med en strumpbyxa som en snara runt halsen dĂ€r jag kan hĂ€nga min skadade arm sĂ„ att den inte kommer ur lĂ€ge. Blöta strumpbyxor töjer dock vilket Ă€r lite förargeligt. Bada Ă€r hĂ€rligt armen slappnar av och flyter,det gör bara förbannat ont hur man Ă€n gör nĂ€r man ska upp. Dessutom riskerara man att slĂ„ halvt ihjĂ€l sig nĂ€r man försöker hĂ€va sig upp utan att pĂ„verka höger arm. Helt klart inte vĂ€rt det! Tips emotages tacksamt…

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Problemlösning”

 1. Det här sa Linda den 10 juni, 2009 klockan 14:27 1

  Ja tĂ€nk sĂ„ beroende man Ă€r av alla sina kroppsdelar. Det mĂ€rks tydligt nĂ€r man gör sig illa. Bara att ha ett finger obrukbart Ă€r ju kĂ€nnbart. Vad ska det dĂ„ inte vara att sakna en arms funktion. BlĂ€…

 2. Det här sa C a m i l l a den 10 juni, 2009 klockan 21:48 2

  Den dagen du fÄr ta bort gipset kommer att bli en av ditt livs lyckligaste dagar! Det lÄter hemskt att vara gipsad, fy sjutton!
  Kram!

  Jag Àr inte gipsad. Tydligen ville de inte gipsa axeln med de tvÄ skador jag har. (En benflisa som slÀppt vid ett muskelfÀste och sÄ Àr benet av precis under ledkulan.)
 3. Det här sa Linda den 11 juni, 2009 klockan 20:19 3

  NĂ€ inte i LuleĂ„, men hĂ€r i Kalix Ă€r den exakt sĂ„Ă„Ă„ skev! (jag erkĂ€nde ju faktiskt mitt snabbredigerande
. sĂ„ klanka lagom! 😉 *försöker se sur ut* )

  M har koll pĂ„ Kalix… Jag Ă€r bara blond bimbostockholmare som ser lappriket som en stor helhet, sĂ„ jag rör sĂ„ klart till det hela tiden.
  Ohhh jag skulle inte sagt nĂ„got om du inte sjĂ€lv tagit upp Ă€mnet 😉
 4. Det här sa Carina den 11 juni, 2009 klockan 20:28 4

  Men du Cia, Sthlm Ă€r iaf bĂ€ttre Ă€n Gbg 🙂
  Äsch dĂ„, jag Ă€lskar Sthlm men inte denna helgen för dĂ„ prioriteras vĂ„r vackra huvudstad bort bort bort sĂ„ bara 😉

  Hua… du Ă€r smĂ„tt elak du 😉

  Klart jag fattade att ni gillar Stockholm, annars hade ju inte vÀrldens vackraste stad varit i Ätanke alls.

 5. Det här sa Bia den 12 juni, 2009 klockan 7:00 5

  Fy tusan sÄ besvÀrligt med bruten arm/axel! Hur gick det till? Nyfiket lÀser jag men hittar inget om olyckan..
  Skickar famnen full med tröstekramar!
  Bia

  Tror det stĂ„r att jag rammlade med cykeln och tog en luftur nĂ„gonstans. Jag klarade mig bra förutom ett brott precis under kulleden och en flisaa som lossnade vid ett muskelfĂ€ste. De flesta frĂ„gar om jag hade hjĂ€lm… Det hadde jag 🙂
 6. Det här sa Linda den 13 juni, 2009 klockan 20:06 6

  TĂ€nk, jag trodde minsann du skulle bli lite avis nĂ€r vi har massor med lillisar precis under altanen. haha… MASSOR. och nu har dom börjat slĂ„ ut. Det kommer lukta sĂ„Ă„Ă„ gott *retas lite*

  Usch elaka kvinna! Det Àr faktiskt liiiite elakt, för sÄ mycket saknar jag dem i Är.
 7. Det här sa Maria den 13 juni, 2009 klockan 21:42 7

  Stackare, det Àr allt bra elÀndigt att ha ben som Àr av och inget gips.
  Hoppas det lÀker ihop snart.

  Kram Maria

  Ska röntgas i morgon.Men det gör fortfarande förbannat ont. Hoppas allt ligger rÀtt fortfaranded.

 8. Det här sa Annika den 14 juni, 2009 klockan 19:33 8

  Jisses… inte kul alls… hoppas verkligen det ordnar upp sig med din arm/axel.

  Ha det gott Ă„ blogga inte… ta det luuugnt 😀

  Det löser sig nog med tiden i alla fall…
  Jo jag bloggar mycket mindre just nu. För jobbigt och svÄrt.