Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lite tralla la piller

Skrivet av den 4 juni, 2009 i Svammel

NÀ inte blir det mycket bloggat. Utan tralla la pillren gÄr det inte alls och med Àr jag sÄsig som sjutton i skallen. Helt frustrerande att bara skriva med vÀnster hand ocksÄ.

Just nu Àr den brutna armen 5 cm större Àn vanligt, enligt sköterskan pÄ ortopeden ska det (blÄmÀrket) vandra Ànda ner till handen. Men det kan ta ett tag. nÄgon mÄnad innan det försvinner.

I mÄndags och tisdags pratade jag med arbetskamrater och viftade bort smÀrtan. Varför sÀger man att det Àr ingen fara fast man tror att man ska svimma av? Det kan ta lite tid att svara pÄ era kommentarer men jag lÀser.

Det har bara tagit en kvart att komma hit 😉
Kort kan jag berÀtta att jag körde pÄ en trottoarkant cyceln gled av och ville inte upp. Jag dÀremot to en lufttur dÀr jag landade pÄ högersida. jag gled över asfalten pÄ klÀderna som höll. Tur jag hade handskar. Höger hand sprack under handsken men handsken Àr hel. Jupp jag hade hjÀlm men slog inte i huvudet. KÀnde den varma trottoaren under kinden nÀr jag gled dÀr pÄ magen, lyfte extra pÄ huvudet och klarade ansiktet. Skrubbade smalbenet lÀtt.slet upp frÄn armbÄgen och framÄt men slapp skubba rent med tandborste.

Svimmade nÄgra gÄnger men vÀgrade flyttas in i fÀstinghelvetet fast solen gassade.
Blev hĂ€mtad med ambulans med 3 stycken i!!!??? En korkad kille som jag blev förbannad pĂ„. Testade lustgas…avskyvĂ€rt. VĂ€grade nĂ„l sĂ„ inget smĂ€rtstillande. Jag trodde fortfarande att det bara var en mosad muskel och rejĂ€lt blĂ„mĂ€rke pĂ„ vĂ€g. snacka om förnekelse. Fick Citodontabletter nĂ€r jag kom fram. DĂ„lig idĂ©, gallgĂ„ngskramper mer smĂ€rtsamma Ă€n armen som ju fick llite smĂ€rtlindring av tabletterna.

Röntgen visade att jag brutit armen strax under ledkulan och att en flisa kippats loss vid ett muskelfÀste. Jag ska be om en röntgenbild senare (Ska tillbaks för ny röntgen den 15e)

Ja nu vet ni varför jag Àr trist och inte klarar av att blogga som vanligt. Jag verken orkar eller kan fokusera sÀrskillt lÀnge. Har galet ont nÀstan konstant Àven mrf Tralalla la piller.

Twittrar lite och kanske orkar surfa runt och lÀsa lite hos er.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lite tralla la piller”

 1. Det här sa Linda den 4 juni, 2009 klockan 22:35 1

  Du mĂ„ste ta detta som ett tecken – du Ă€r nog inte skapt för motion. Ta bussen nĂ€sta gĂ„ng…

  Alvarligt talat… jag lider med dig. Skada sig sĂ„ hĂ€r precis inför sommaren. Och höger hand dessutom… Hoppas hoppas du Ă€r hyfsat fit for fight nĂ€r det Ă€r dags för din sommarledighet. För att gĂ„ sjukskriven sommartid Ă€r nog inte nĂ„gon hit.

  Gipsar dom en axel?

  Stackare dĂ€r… vad ska vi nu hitta pĂ„ för att muntra upp dig?

  NĂ€ jag lĂ€ngtar efter att fĂ„ cykla igen. Fast det lĂ€r ta halva sommaren innan jag fĂ„r för farbror doktorn 🙁

  Min VD sa att jag skulle fĂ„ sparken om jag blev sjuk…lite lĂ€skigt tycker jag. Jag kommer inte fĂ„ lyfta handen frĂ„n kroppen pĂ„ massor av veckor, men smĂ€rtan ska visst avta.

  NÀ inget gips, vilket Àr lÀskigt men skönt att slippa.

 2. Det här sa Petra den 5 juni, 2009 klockan 6:42 2

  Men herregud. Du och jag kanske allvarligt borde övervĂ€ga att lĂ€mna cykeln hemma? 😯

 3. Det här sa Carina den 5 juni, 2009 klockan 6:52 3

  NÀÀ men Cia, vilken vurpa du gjort!
  Verkar som dett amed motion inte Àr sÄ gynnsamt för dig heller. Ligga pÄ soffan ger betydligt mindre skador har jag kommit pÄ.
  Allvar, jÀklar vad du skadat dig, tur i oturen kanske passar i sammanhanget!
  Krya pÄ dig sÄ gott det gÄr, kram Carina

 4. Det här sa C a m i l l a den 5 juni, 2009 klockan 7:36 4

  NĂ€, vad Ă€r det jag lĂ€ser! KĂ€ra hjĂ€rtanes skulle min mormor ha sagt… Stackars dig sĂ€ger jag!!! Jag sĂ€ger ju det, det Ă€r livsfarligt att cykla. Gör som jag, sĂ€tt ut cykeln pĂ„ Blocket och köp nĂ„got bĂ€ttre för pengarna.
  Hoppas inte hela sommaren Àr förstörd nu p g a gips och annat otrevligt.
  Styrkekram!!!
  (Men lite glad blev jag över ett livstecken, trodde att du raderat bloggen!)

 5. Det här sa Linda den 7 juni, 2009 klockan 21:23 5

  Man kan vÀl inte ge nÄgon kicken för att dom brytit axeln. Det var nog bara tomma hot.. hoppas jag!

  Hoppas jag med, men kÀnner mig olustig
 6. Det här sa Micke den 14 juni, 2009 klockan 19:12 6

  NĂ€men fy!
  Mitt under sommaren med Àven om det inte Àr sÄ mycket sommar just nu..

  Hoppas smÀrtan avtar sÄ det blir lite uthÀrdligare.

  Ja, jag som inte ens har hjÀlm skulle kanske fundera pÄ det.. och handskar har jag vÀl nÀstan aldrig heller haft dÄ jag cyklar.

  Med tanke pÄ hur skönt det var att inte skrapa upp hÀnderna sÄ rekomenderar jag handskar, jag har sÄna med avklippta fingrar. Det var egentligen för varmt för dem med, tack och lov tÀnkte jag pÄ sÀkerheten nÀr jag drog ivÀg.

  NÀstan alla frÄgar om jag hade hjÀlm, och fast den inte betydde nÄgot den hÀr gÄngen har jag faktiskt haft nytta av den en gÄn tidigare dÄ jag föll bakÄt och skulle slagit huvudet ordentligt annars. SÄ pÄ med hjÀlmen i alla fall!