Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vampyrella

Skrivet av den 20 maj, 2009 i Svammel

OK nu har man varit hos käftis. Vet ni att jag tror jag har världens bästa tandläkare. Det lär inte vara så vanligt men jag tycker det är skönt att gå dit. Till och med Ulf (tandisen alltså) såg misstrogen ut när han rev runt och jag låg avslappnad och bara njöt.
U: – Vill du ha bedövnigsspray?
Jag: – Nä get piaaar så äcickt i läppana.
Ulf rotar runt och tar bort lite tandsten här och var.
U: – Men du ser alldeles oberörd ut!?!
Jag: – Gaha äh däää
U: – Ja det är ju individuellt det där, själv tycker jag det är hemskt när jag är patient.
Jag: – Däää ähhh söönt! Sluter nöjt ögonen och slappnar av.

vampyr

Fast så värst trevlig är jag inte efteråt för jag ser verkligen ut som en vampyr i munnen, ibland i flera veckor efter (Se illustration). Vet ni, tandis jublade när jag sa att jag slutat röka MEN det är troligtvis därför jag blöder mer i munnen. Snacka om moment 22!

Nåja jag tror jag ska börja gå dit 4 ggr per år och få lite städning, vi får väl se.

3 har sagt sitt

Tags:

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vampyrella”

 1. Det här sa Linda den 20 maj, 2009 klockan 10:59 1

  Nåja… jag har inte tandläkarskräck, men inte sjutton är det ju njutbart.. fast bättre än gyn!

  Gyn…? Jag vägrar!
  OK laga hål är väl inte så kul, men det har jag inte gjort på 25 år så. Att ta bort tandsten är njutningsfullt, när det krashar och man känner hur det släpper och blir rent. Mmmmm fantastiskt!
 2. Det här sa C a m i l l a den 20 maj, 2009 klockan 15:06 2

  Usch vilken vidrig bild!!! Antar att du blöder extra mycket i munnen p g a din sjukdom. Tandläkaren är hemsk, även om jag också har turen att ha en snäll tandis.
  Långledig? Själv sliter jag lördag och söndag, men fredag är jag ledig. Alltid något.
  Kram!

  Ja och för att jag slutat röka tydligen…

  Japp nu är jag ledig till på måndag…Puhhh känns bra. Vi har jobbat in den här klämdagen i vintras då vi jobbar till 16:00 istället för 15:00 som är ordinarie arbetstid. Så inte går det åt någon semesterdag helelr 😉

 3. Det här sa Linda den 20 maj, 2009 klockan 20:25 3

  Men det gör det för mig.. åtgår en semesterdag alltså… men det är det värt… dock har vi inte ett enda barn på huset på fredag. Men det finns ju annat att göra så vill man inte infinna sig och slutföra dokumenationer eller annat kreativt så var det bara lägga in en semdag.

  Jösses.. till det priset måste det ju vara bra till precis vad som helst.. Vad är gulpriset egentligen????? Och vi som tycker det är lyx när vi äter lörjorm trots att vi betalat ca 680kr kg

  Ja det är värt mycket med långledigt.

  Ja behöver jag säga att jag avstod? Vet inte vad guldpriset är men det är väl havets guld det här 😉