Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag fick min belöning…

Skrivet av den 2 maj, 2009 i Den motvillige motionÀren

VÀsterbron och jag tampades igÄr. Första försöket klev jag av, mest för att jag var skraj för att svimma igen. Ja jag vet jag Àr en fegis, tÀtt följd av M som hela tiden hÄller koll pÄ mig sÄ att ajg inte ligger dÀr utslagen igen.

NĂ„ja Nu tog vi oss en tur för jag vart tvungen att bege mig till Scheele för att fĂ„ ut min penicillin. SÅ vi bestĂ€mde oss för en kvĂ€llsrunda. Nu skulle jag möta min motstĂ„ndare igen. En fĂ„nig bro. Första gĂ„ngen kunde jag inte fatta varför jag inte orkade till krönet det Ă€r ju bara en bro och de Ă€r ju plana. Men ack nej 600 meter Ă€r den och det börjar luta Ă€ven innan man kommer fram till den. Mjölksyran liksom kickade in första utan att jag fattade vad som var pĂ„ gĂ„ng.

Nu var jag förberedd, jag skulle allt ta den. Ska jag vara Ă€rlig sĂ„ ville jag bara cykla sĂ„ lĂ„ngt jag kunde innan jag skulle bli förnedrad av den och tvingas gĂ„. Men jag slog den, lĂ„gvĂ€xel tĂ„lamod och liiite mjölksyra. Belöningen kommer ju efter krönet…
Nedförsbacke!!

800px-vasterbron

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag fick min belöning…”

 1. Det här sa Eva den 3 maj, 2009 klockan 17:02 1

  Visst Ă€r det hĂ€rligt, nĂ€r man gĂ„tt i mĂ„l! 🙂
  Det var lĂ€nge sedan jag gick över den bron, men jag ska nog göra ett försök snart. Man kanske skulle ha det som nĂ„gon form av mĂ„l; att gĂ„ över Stockholms alla broar! 😯

  Ja idag cyklade jag först över VĂ€sterbron och sedan över liljeholmsbron bĂ„da har elakt motlut. Slutligen över gamla skanstullabron som i sig inte alls Ă€r jobbig dĂ„ den faktiskt Ă€r helt plan. Tack och lov! 😉
 2. Det här sa C a m i l l a den 3 maj, 2009 klockan 20:34 2

  NĂ€men rackarns vad hurtig du har blivit! SjĂ€lv kĂ€nner jag mig helt off frĂ„n motionerandet, men jag kommer igen det vet jag. Just nu finns det helt enkelt inte tid. NĂ€sta veckan kanske kan bli en nystart…
  Nu börjar det ta form hÀr pÄ din blogg, modernt och snyggt!

  Kram!

  Ja nu funkar det mesta pÄ sidan i alla fall.
  Men jag vet inte om det Àr jag riktigt.
  Hurtig… Idag var jag Ă€nnu hurtigare (lĂ€ngre strĂ€cka massor med backar), sĂ„ snart mĂ„ste jag nog cykla till jobbet.