Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

EFIT 090409

Skrivet av den 9 april, 2009 i EFIT

efit090409

Dagens EFIT Àr uppe pÄ Bildrutor sÄ vill ni kika pÄ bilderna i full storlek Àr det dit ni ska gÄ. HÀr fÄr ni en tjuvkik genom en skÀrmdump jag gjorde efter att ha lagt upp dem pÄ fotobloggen. I korthet Àr det i alla fall detta ni ser:

1. Pympen och papsen sussar, jag Àr avis att jag inte fÄr ligga kvar. 2. LÄÄÄng transportgÄng pÄ T-centralen. 3. Alltid het nÀr jag kommer till jobbet den har ni nog sett tidigare. 4. Lite kaffe för att hÄlla farten. 5. Kolegan som inte vill vara med pÄ bild föreslÄr en lösning, synd jag inte tÀnkte pÄ att Àgget satt upp och ner. 6. Liten kinderfigur, dock inte frÄn nÄgot Àgg i Är. 7. Min sjukt braiga nya race-mus. 8. M hÀmtar upp vid jobbet och det bÀr av mot Ms mamma. 9. Sen pÄsklunch med lamstek. 10. Lite pÄskgodis. 11. PÄ vÀg hem igen, kikar i backspegeln. 12. Kikar in hos mamma, dÀr har man cykelproblem. 13. GÄr förbi och lÀmnar in mammas deklaration sen passerar jag hÀr. 14.  Charmig pÄskdekoration jag gillade, vuxen pÄskÀgg det med lite Lindts svarta chokladpraliner. 15. Pympen kollar pÄ TV med oss.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “EFIT 090409”

 1. Det här sa Anne den 10 april, 2009 klockan 8:52 1

  Huomenta och Glad PÄsk. Den söta pÄskgubben somnade brevid sin mamma som minime Borat :).Han vÀgrade gnugga bort det svarta under nÀsan.=). Cykla pÄ du. Det kommer göra mindre ont sÄ smÄningom,eventuellt.

  Nu ska jag kika pÄ hur man röstar pÄ dig. Kram

  Skattar Ă„t minime Borat… Den tanken var roligare Ă€n pĂ„skgubbe.

  Konstigt men jag blir vÀldigt varmt berörd av att nÄgon tar sig tid och röstar pÄ mig. Det betyder lite extra bara för att hon gjort det sÄ att det stÀlls lite krav pÄ den som röstar.

 2. Det här sa Carina den 10 april, 2009 klockan 10:03 2

  Snygg efit du fĂ„tt till, gillar bilden med cyklarna 🙂
  Fotade halva dagen sen började festen och jag glömde
  bort att det var efit :-)………sĂ„ det kan gĂ„!

  Hahah jamen dĂ„ fĂ„r du lĂ€gga upp en halv EFIT 😉
  Ja cykelbiden Àr lite humoristisk.
 3. Det här sa Carina den 10 april, 2009 klockan 10:06 3

  Jag ska ta med mig pass och gÄ ner till polisen för att fixa nytt
  leg pÄ tisdag tÀnkte jag.
  Tur Stefan kom hem igÄr med en plÄnbok som innehÄller
  det den ska, pengar!
  Min egna var rĂ€tt tömd pĂ„ den varan tyvĂ€rr 🙂

  Glad PÄsk vill jag önska er, ta vara pÄ den lÄnga ledigheten!

  Hmmm pnkomatkort…har du hört talas om det? Och bank pĂ„ nĂ€tet?
  vÀldigt fiffiga grejer vill jag lova.
 4. Det här sa C a m i l l a den 10 april, 2009 klockan 19:46 4

  Vad kul att se din EFIT. 🙂 Jag gjorde en i dag i stĂ€llet… lite fel dag men roligare dag i dag Ă€n i gĂ„r.
  Kram!

  Lite fel blev alldeles rÀtt tycker jag.
  Det Àr ju roligare nÀr det hÀnder nÄgot utöver den vanliga lunken.
 5. Det här sa Linda den 13 april, 2009 klockan 20:22 5

  Jag missade EFIT… var ju i gula huset och pĂ„skade pĂ„.. haha Den dĂ€r pĂ„skhönan var ju för cool!

  Visst var den skön!?
  Jag skulle köpt den om det inte varit för det faktum att jag vet att vi mÄste flytta minst ett par gÄnger till Àven om vi fÄr 1a handskontraktet.