Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

NĂ€stan krossat sittben

Skrivet av den 5 april, 2009 i Den motvillige motionÀren

Jaha sĂ„ var det dags, kaxigt satt jag mig Ă„ter igen pĂ„ cykeln. Första gĂ„ngen för sĂ€songen och trampade ivĂ€g. Efter tvĂ„ tredjedelar av turen stannade vi och kikade pĂ„ Årstaviken sörplade lite vatten innan vi klev pĂ„ cyklarna igen.

AAAAAJJJ som f-n! Mitt sittben var nog nÀrapÄ krossat för smÀrtan som som kom över mig var skarp och brutal. Men efter nÄgon minut var jag rÀtt bedövad igen.

Det hÀr var igÄr. Idag har jag skrikit till av förvÄning dÄ jag rest mig, satt mig ner Àndrat stÀllning, ja istortsÀtt vad jag Àn gjort sÄ har mina stackars misshandlade sittben gjort sig pÄminda.

I pÄsk fÄr vi hoppas det blir fint vÀder sÄ att jag kan ge mig ut igen!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “NĂ€stan krossat sittben”

  1. Det här sa Linda den 6 april, 2009 klockan 11:33 1

    Jo det brukar kÀnnas i rumpan nÀr man cyklat första gÄngen efter ett lÀngre uppehÄll. Nu har jag ju inte cyklat sen i december sÄ det blir sÀkert samma för mig nÀr jag tar fram cykeln framemot slutet av mÄnaden/början pÄ maj.

    Och ja.. regn Àr bra. Men det kan vÀl regna pÄ natten. Inte pÄ dagen, nÀr man dessutom Àr ledig en vecka. DÄ vill vi ju kunna vara ute!

    Ja fast jag trodde allt att smĂ€rtan skulle hĂ„lla i sig lite lĂ€ngre, tycker redan det Ă€r uthĂ€rdligt trots att jag har en ”sadelstol” pĂ„ jobbet. Trode det skulle ta knĂ€cken pĂ„ mig.

    Jo hÄller med om att det ska va sol pÄ dagarna och regna pÄ nÀtterna.