Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

En otrogen skofetishists bekÀnnelse

Skrivet av den 31 mars, 2009 i Skor

NĂ€r jag var barn ville jag bli precis som Modesty Blaise, vĂ€rldens coolaste kvinna. Men ack Ă„ren gick och jag blev mer lik de kassaskĂ„p hon var sĂ„ bra pĂ„ att knĂ€cka. Men sĂ„ idag ramalde jag över James Piatts handvĂ€skor, och plötsligt tycke jag som aldrig tittat pĂ„ vĂ€skor men vĂ€l snabbt börjar dreggla över ett par skor att en ny handvĂ€ska nog inte skulle vara sĂ„ dumt. Den skulle i alla fall se lite cool ut i hallen, för jag vet inte hur ofta den verkligen skulle luftas. Kanske kunde den fĂ„ en lite undanskymd plats i det dĂ€r skoskĂ„pet jag drömmer om, eller Ă€r det att gĂ„ för lĂ„ngt? Den heter Peacekeeper, ”knogjĂ€rnet” i handvĂ€skan skulle nog mest kĂ€nnas som en smekning om den anvĂ€ndes som annat Ă€n handtag. Jag fĂ„r nog behĂ„lla kongon i hĂ„rknuten i alla fall.

Foton: James Piatt produktsidor (Utan lov)

Foton: James Piatt produktsidor (Utan lov)

Nej det hÀr ska inte förvandlas till en modeblogg med en massa accessoarer, förutom att jag med all sÀkerhet kommer att hitta fler skor som borde stÄ pÄ rad hemma hos mig.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “En otrogen skofetishists bekĂ€nnelse”

 1. Det här sa Anne den 1 april, 2009 klockan 7:29 1

  Skor,skor,skor.Visst Ă€r det underbart med skor.VĂ€skor Ă€r jag inte svag för Ă€nnu. Din Pympen verkar bedĂ„rande. Kram.Hoppas du ler nu nĂ€r klockan Ă€r 08.29 🙂

  Ahhh ytterligare en skokvinna!
  Vad Àr det med skor som gör dem sÄ oemotstÄndliga? Jag kan driva M till vansinne genom att liksom fastna framför skobutikernas fönster. I bland ger han upp med en suck och sÀger:
  -Ja men vi gÄr vÀl in dÄ!
  Och sĂ„ fĂ„r jag dĂ„ligt samvete för att jag plĂ„gar honom 😉
 2. Det här sa Linda den 1 april, 2009 klockan 17:55 2

  Den var coool. Jag köper minst en vĂ€ska per sommar. Vintertid Ă€r jag praktisk – rygga eller sportig axelvĂ€ska. men sommartid gillar jĂĄg skinn, tyg, nĂ€t, virkat, plast, nitar.. allt möjligt. Undra vad jag ska köpa den hĂ€r sommaren?
  skor gillas ocksĂ„ hĂ€r…. den hĂ€r skon har jag köpt idag: http://palsbodatoffeln.e-butiken.se/PalsbodaToffeln/images/shop/8803.jpg
  Skinn rakt genom och gummiklack sĂ„ man nĂ€stan svĂ€var fram… Det ska bli min ”vardagspumps ” i sommar!

  Ja skinn rakt igenom ska det helst vara. Konstskinn nja i nödfall.

  De sĂ„g sköna ut. Hmmm jag lĂ€r vĂ€l köra flippisar i sommar igen 😉

 3. Det här sa Carina den 1 april, 2009 klockan 20:11 3

  Jag Àlskar skor men vÀskor Àr jag inte alls lika sugen pÄ konstigt nog, svÄrt att hitta nÄgon som jag faller pladask för kÀnner jag.
  Men de ggr jag gör det ja dĂ„ slĂ„r jag absolut till, mĂ„ste ju passa pĂ„ sĂ„na ggr 🙂

  jag har faktiskt inte en enda handvÀska som jag köpt sjÀlv.
  DĂ€remot mindre ryggor som funkar som finvĂ€skor 😉

  Skor…hade massor, rensade…Ångrar mig! Hur tĂ€nkte jag?

 4. Det här sa MySecretWindow.se » VĂ„rskodd!? den 2 april, 2009 klockan 20:26 4

  […] En otrogen skofetishists bekĂ€nnelse […]