Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Raspkoll

Skrivet av den 16 mars, 2009 i Svammel

JodÄ sjukvÄrdsrÀdda Cia har besökt fabbo doktorn i dag. Blev sÄ förbaskat trött nÀr jag vaknade av halskill i natt. Men som vanligt sÄ killar det inte och Àr inte lika irriterat nÀr man klampar in hos honom. Nu Àr jag rosslig och hostigt kliig (Ni vet nÀr det kliar och svider precis som nÀr man fÄtt en elak kallsup). Fast om jag bara Àr tyst och tar det lugnt sÄ ska det försvinna. Jag smittar inte sa han och det Àr ju positivt för Ms del. karlssonsklistersnoret fÄr jag stÄ ut med vid lÀggdags och pÄ morgonen, det försvinner nog vad det lider.

Just nu kÀnns det som om jag skulle kunna köra ner en rasp och riva lite, och det skulle inte göra nÄgon skillnad för i morgon bitti kommer det i alla fall kÀnnas som om det Àr just det jag gjort!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Raspkoll”

 1. Det här sa C a m i l l a den 17 mars, 2009 klockan 9:37 1

  Jag besöker ocksĂ„ bara doktorn dĂ„ jag Ă€r halvdöd, eller gör en ”korridorkonsultation” om man behöver nĂ„gon salva för hĂ€nderna eller sĂ„.
  SĂ„Ă„Ă„ drygt med rethosta… precis dĂ„ man hĂ„ller pĂ„ att somna börjar det ju klia.
  Kram!

  Ja fast jag fĂ„r liksom ingen rethosta, det Ă€r mer som om halsen vĂ€grara slĂ€ppa ner luft fast den inte Ă€r svullen och drar jag efter andan sĂ„ killkliar det sĂ„ att jag smĂ€ller av…DĂ„ kan hostan komma i och för sig
 2. Det här sa C a m i l l a den 17 mars, 2009 klockan 9:38 2

  Nu kommer nog min bild tillbaka ocksĂ„…

  Japp nu ser man dig igen 😉
  Mer nöjdfaktor…
 3. Det här sa Linda den 17 mars, 2009 klockan 20:47 3

  BlÀ sÄ trÄÄÄkigt att gÄ och vara krasslig. En kollega till mig fick en rejÀl förkylning. Hon blev hemma tvÄ veckor. Och nu har hon snart jobbat i tvÄ men Àr ÀndÄ inte helt ÄterstÀlld.

  Tja jag har jobbat tvĂ„ veckor med detta… Snoret har jag ju redan nĂ€mnt tidigare.
  Vill visst inte försvinna. Jag blir riktigt tjurig av det.