Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Från 5000m² till 4m²

Skrivet av den 12 mars, 2009 i Hemma hos

Ja vi snackar odlingsbar mark…eller hmm kanske mer odlingsmöjligheter utomhus.

Jodå jag har råddat runt på en jättetomt där det fanns hallonland (som var översvämmat halva sommaren så att till och med änderna simmade där), fruktträd→ äpple, päron, bigaråer (som måste skyddas från harar och rådjur), Jordgubbar (i bur som skydd mot fågelattacker). Det är inte lätt att ha trädgård.

Nu har jag min balkong som mest är en betongöken där allt snabbt brinner upp under sommarens stekande sol. Dessutom har jag ju valt att göra den till ett fängelse. Men oj vad jag har lust att fixa till den. Då behöver jag ju lämpliga kläder för mitt ”trädgårdsarbete”. Blev galet förälskad i dessa trädgårdssnickisar från Garden Girl… Vill ha trädgård bara för att få gå runt i dem 😉 För vem vill gå i blåställ när det finns ”riktiga grejer”? Ja inte jag i alla fall.

Att snickarbrallor är bland det mest oförlåtande som finns för figuren ger jag blanka fan i, att jag har stor rumpa går liksom inte att dölja i alla fall. En fördel med att ha balkongträdgård är ju i alla fall att man inte behöver krypa på alla fyra och puta med baken, så det här ska nog gå bra! Jag återkommer när min balkong har förvandlats till en grön fluffig oas… Dvs det blir nog inga byxor till mig på ett bra tag 😐

garden_girl

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Från 5000m² till 4m²”

 1. Det här sa Anne den 14 mars, 2009 klockan 11:53 1

  Hej på dig.Vilka underbara trädgårdskläder. Du, han kan tryckare redan. Nu gäller det att lägga in det tunga artilleriet. Ha det gott.

  Skönt att han inte måste börja helt från börja då 😉
  Ja nu krävs en underbar trädgård!
 2. Det här sa Carina den 14 mars, 2009 klockan 12:15 2

  Vi har en ovanligt stor balkis som jag längtar efter at få göra
  ordning just nu!
  Trädgårdsbrallor har jag redan, illsöta som jag köpte på
  granngården i jeanstyg som går strax under knät.
  Så snart tas dem på och balkis görs iordning till en
  förhoppningsvis grön oas 😉
  Vet att det inte blir så på riktigt, vem vill sköta om blommorna
  under en hel månad då vi är ute med vagnen……ingen!

  Hmmm jo det där är ett problem för mig med.
  KOmmer hem till en uttorkad stackars balkong som inte alls är den oas jag vill ha 😉
  Och jag har inte ens husvagn.
 3. Det här sa soffie den 15 mars, 2009 klockan 0:00 3

  va snyggt!
  sov gott

  I alla fall lite roligare än blåkläder.
  Sen såg de ut att vara mjukare och behagligare.
 4. Det här sa C a m i l l a den 16 mars, 2009 klockan 9:07 4

  Trädgårdsbyxor såg ju riktigt mysigt ut. 🙂 Det skulle nog kanske göra trädgårdsarbetet lite roligare, för det tycker jag är riktigt tråkigt. Ett vildvuxet land ryker nu då vi ska bygga nya, större altanen – och inte gråter jag för det. 🙂
  Kram och ha en fin måndag vännen!

  Ja kanske kan man ha dem utan trädgård?
  Jag är lite förtjust i Engelska trädgårdar…mest för att de är kompakta 😉
 5. Det här sa Maria den 16 mars, 2009 klockan 16:57 5

  Wow, vilka brallor.
  Vill du ha en stor trädgård så kan du få låna min för jag gillar inte trädgårdsarbete men som sagt snickisarna var snygga.

  Mjo lite mysigt är det med trädgård när man har tid.
  Det jag inte gillar är att pula själv… man ska umgås när man påtar.
 6. Det här sa Linda den 16 mars, 2009 klockan 19:25 6

  Ja datorn till Lilla Gula har ganska hög prioritet. Dock tror jag att jag ska låna svärmors gamla bärbara till en början. Fast än har jag ju inte skaffat nåt mobilt bredband heller.

  Ang fotot: Det är inte mot bordet.. jag ligger platt på golvet! Mitt i vardagsrummet!

  Bra bra… Svärmors gamal lapp funkar bara bredbandet finns 😉

  ja där ser man… ännu tröttare då 😉

 7. Det här sa C a m i l l a den 16 mars, 2009 klockan 21:39 7

  Har flyttat…

  Hittade 😉
  Blev glad!
 8. Det här sa Linda den 17 mars, 2009 klockan 20:48 8

  Haha… ja bara jag får installerat lite bildbehandling och sånt på hennes lap. Och skaffat mobilt bredband då…

  Ja varför i hela friden har du inte gjort det tidigare?
  Hur tänkte du?