Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

FY fan vilken vidrig film!

Skrivet av den 7 mars, 2009 i Svammel

MissförstĂ„ mig rĂ€tt den var vĂ€ldigt bra men fy fan vad vidrig den var. SĂ„g MĂ€n som hatar kvinnor igĂ„r, tyckte för en gĂ„ngs skull att en svensk film faktiskt levererade. Vet inte om det beror pĂ„ nĂ„got ”filmiskt” utan mest pĂ„ storyn. OK den kunde förstĂ„s ha förstörts ev dĂ„ligt skĂ„despeleri, uselt manus och hopplösa klippningar.
Jag var faktiskt lite omskakad och illa berörd nĂ€r jag kom ut. SĂ„ pĂ„ sĂ„ vis var det inte en film jag normalt skulle vĂ€lja… Jag vill bli underhĂ„llen och glad nĂ€r jag gĂ„r pĂ„ bio… Men gĂ„ och se den!

14 har sagt sitt

14 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “FY fan vilken vidrig film!”

 1. Det här sa Carina den 7 mars, 2009 klockan 10:58 1

  IkvÀll ska vi se den, middag pÄ restaurang och bio,
  förhoppningsvis en perfekt kvÀll!
  Men du, hann inte vÀcka Stefan för rÀtt vad detvar stod
  han hĂ€r i dörren och stirrade som om han sett djĂ€vulen sjĂ€lv….!

  Hahah
  Kan tĂ€nka mig 😉
 2. Det här sa C a m i l l a den 7 mars, 2009 klockan 11:04 2

  Den var Àcklig, vidrig, rÄ, bra!
  Kram och ha en skön lördag! HĂ€r blir det skidor, jag och pappa + premiĂ€r för maken för första gĂ„ngen pĂ„ 20 Ă„r sĂ€kert för honom… SpĂ€nnande… 😉

  Heja maken…
  LÄngfÀrdsskidor ser ut att vara Ärets hype
 3. Det här sa Anne den 7 mars, 2009 klockan 15:16 3

  HÄller med dig angÄende filmen.Bitvis ville jag blunda och försvinna in i mig sjÀlv.Kom dock pÄ mig att njuta av att hon gav igen!?
  Moltas mĂ„r bĂ€ttre idag.Tack och lov.Ha en skön lördag.SjĂ€lv ska jag sova middag nu 🙂

  Nja jag vet inte om jag njöt men jag tyckte inte hon gjorde fel.
  Förstod henne och tyckte INTE synd om honom. Pympen fÄr vi lura i piller, inte det lÀttaste.
 4. Det här sa Maria den 7 mars, 2009 klockan 19:02 4

  Jag vÀntar nog tills den kommer pÄ dvd, otÀckheter Àr lÀttare att se i TV:format, om du förstÄr hur jag menar?

  Jo jag sa det till M nĂ€r vi gick att den nog inte alls skulle berört mig lika mycket i TV format…
  SÄ effektivt nÀr det hamnar rakt i ansiktet.
 5. Det här sa Carina den 7 mars, 2009 klockan 22:20 5

  Men jÀklar sÄ bra den var, superduper helt enkelt!

  Ja visst var den bra,
  kan inte annat Àn hÄlla med.
 6. Det här sa Sofia den 8 mars, 2009 klockan 19:24 6

  Jag har lĂ€st boken, men det var ett tag sedan… Minns knappt vissa delar… Ska se filmen tĂ€nkte jag i alla fall. Hoppas helgen har varit bra 🙂

  Ja den tycker jag du ska se.
  helst pÄ bio tror jag.
 7. Det här sa Linda den 8 mars, 2009 klockan 20:35 7

  Ja, jag sa ju det. Jag Àr glad att vi gick och sÄg en svensk film för en gÄng skull!

  Mmm det var bra att ajg vĂ„gade chansa 😉
  .
 8. Det här sa Carina den 9 mars, 2009 klockan 15:04 8

  RÀkmackan hade inget bröd, bara en rÀktallrik som M mer
  Àn gÀrna hade fÄtt om han hade tagit en svÀng till GÀvle,
  brödet utesluter jag för tillfĂ€llet……..försöker ju vara nyttig IGEN!

  TJa rĂ€ktallrik hade kanske gĂ„tt det med 😉
  Fy fan vad trist utan bröd… sĂ€ger jag 😉
 9. Det här sa Carina den 9 mars, 2009 klockan 15:10 9

  Masken hÄller sÀkert mer Àn en dag men den innehÄller
  ju avokado som ser ofrÀsch ut pÄ bara nÄgon timme.
  Nu Àr ju geggan brun till fÀrgen sÄ att den gröna (avokadon) vackra
  fĂ€rgen sen blir brun gör ju i och för sig inget, brunt som brunt liksom 🙂

  Ja brunt Ă€r nyttigt 😉
  fast sÀllan ser det lÀckert ut
 10. Det här sa Linda den 9 mars, 2009 klockan 21:47 10

  Hmmm. vad ska jag kalla dom dĂ„???? ”smĂ„mĂ€rken”??? Med tanke pĂ„ att dom kan uppkomma utan att man överhuvudtaget mĂ€rkt att det gjort ont och Ă€ndĂ„ Ă€r BÅDA lĂ„ren blĂ„prickiga, sĂ„ tycker jag nog att dom klassar in som blĂ„mĂ€rken. Haha… 😉 *Fast jag antar att du sĂ„g betydligt vĂ€rre ut efter din vurpa*

  M har fÄtt gÄ nÄgra sommrar och skÀmts dÄ det ser ut som han Àr en man som hatar kvinnor och allt vi gör Àr att ha kul!

  Nja min vurpa gav ett stackar blĂ„mĂ€rke Ă€ven om det var rejĂ€lt
. Men Ms och min bergodalbaneresa
 Ohhh dĂ€r fick jag en hel del snyggingar
 😉

  Nu har ju jag blödarsjuka sĂ„ ska vi tĂ€vla 😉 SĂ„ fĂ„r jag anses vara dopad

  Mina blev fotade de med
bĂ„de mellan lĂ„ren och pĂ„ utsidan av lĂ„ren. Svartlila
 NĂ„gra av mina vĂ€rstingar kom frĂ„n skojsigheter och finns föreviga i nĂ„got arkiv de med. Lite pervo tror jag 😉 😆 😀 😈

 11. Det här sa Carina den 10 mars, 2009 klockan 17:48 11

  RÀtt Cia, jag Àr inte den typen som ragglar runt
  i höga klackar, kan ju inte ens gÄ i sÄna utan att
  se aspackad ut 🙂

 12. Det här sa Charlotte den 12 mars, 2009 klockan 13:33 12

  Jag har inte sett den Àn, kanske det kan bli av nÀsta helg. Blir Ànnu mer sugen nÀr du tyckte den var sÄ vidrigt bra eller hur man ska sÀga.

  Ja vidrigt bra var det.
  Kan vara sÄ att det krÀvs en smÄtt sjuk hjÀrna för att fÄ till den boken och nÀstan lika sjuk för att skriva manus och filmatisera den.
 13. Det här sa Herta den 17 mars, 2009 klockan 22:41 13

  Jag har ocksÄ sett filmen. Den var ganska för mycket tycker jag. Jag har som mÄnga andra lÀst böckerna och böckerna tycker jag, Àr som oftast mycket bÀttre. MÄnga detaljer fick inte plats i filmen..

  SÄ Àr det alltid med film och böcker.
  Som ljudbok Àr den typ 18 timmar. SÄ ska allt vara med fÄr man göra vÀrldens lÀngsta film. Trixet Àr nog att se dem sÄ tvÄ separata berÀttelser. Jag tyckte den var bra som film betraktat men det Àr en förfÀrligt hemsk historia man berÀttar.
 14. Det här sa Mysecretwindow.se » Vidrigt bra igen den 27 september, 2009 klockan 1:09 14

  […] Sist vart jag illa berörd pĂ„ ett bra sĂ€tt. Den hĂ€r filmen var lugnare men vidrig pĂ„ sitt sĂ€tt. Per Oscarsson var bra och gick utanför sina typiska Per Oscarsson later, tummen upp för det. Michael Nyqvist var OK fast kanske inte lysande. Paolo Roberto skulle kunnat vara riktigt bra om han sluppit sina styltiga manus rader och istĂ€llet fĂ„tt sĂ€ga det sĂ„ som Paolo Roberto skulle sagt det, Vi kĂ€nner inte igen den Paolo vi sett i interjuver och egna TV program. Nu blev det styltigt. Noomi Rapace Ă€r dĂ€remot den som hĂ„ller upp hela filmen aldeles sjĂ€lv, hon Ă€r briliant som Lisbeth Salander. Kanske Ă€r hon för bra för sitt eget bĂ€sta och kommer alltid förknippas med rollen sĂ„ att man inte kan se henne som nĂ„got annat, eller sĂ„ Ă€r hon sĂ„ jĂ€kla bra att hon blir trovĂ€rdig vad hon Ă€n gör… Vi fĂ„r vĂ€l se. […]