Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Så trött…

Skrivet av den 3 mars, 2009 i Negativ

Pratade med mamma när jag var på väg hem… de hade varit och sett till henne vid 13:00 tiden… men sedan inget mer. Nu låg hon i mörkret helt själv. vid 20:00 hade de fortfarande inte varit och sett till henne. Så jag fick bege mig ut med M. För att hon skulle kunna uträtta behov och få i sig sin medicin som skulle tas vid 20:00. Känns lite olustigt men vi får väl hoppas att det är intrimmningsproblem. Så att de tar hand om henne som det var avtalat.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Så trött…”

 1. Det här sa Linda den 4 mars, 2009 klockan 8:32 1

  Åhhh…. så frusterande. Och stackars din mamma.

  Jag jobbade inom hemtjänsten en mycket kort period i mina unga år.Trivdes aldrig. Mycket pga tidsbristen. Det fanns aldrig tid att stanna hos dom gamla och sjuka och prata. Och allt gick på löpande band. Minns en kvinna, pigg och glad, gillade tv och att prata med folk. Hon hade dock problem med att klä av sig själv. Fixade tex inte strumpbyxorna. Så för att hon skulle ”hinnas med ” att få i säng gick man in och ”la henne” redan vid sextiden. Trots att hon säkert gärna suttit uppe och sett tv. Tycker sånt är så grymt. Skulle aldrig orka jobba med det och se hur illa de gamla far!

  Jag blir förbannad och ledsen och panikslagen.
  Ringde hemtjänsten idag och de tyckte det var konstigt att hon skickades hem fast saker inte var ordnade och klara. Deras beslut var luddigt så de trodde inte hon skulle ha så många besök. Va fan! Kan de inte se själva och ifrågasätta? Jag blir vansinnig!
 2. Det här sa Linda den 4 mars, 2009 klockan 10:54 2

  jag gillar inte heller svensk film. men jag gjorde ett undantag igår. Det är jag glad för!

  Kanske går att hyra på dvd när den kommer 😉
  Jag tror den kommer gå en hel del på TV också om något år eller så.
 3. Det här sa Camilla den 4 mars, 2009 klockan 10:55 3

  Tack för goa ord hos mig. 🙂 Jaa… om Saga… sötkatten. Just nu har jag ÅNGEST för att jag ska sterilisera henne nästa vecka. Tänk om hon får jätteont, tänk om hon DÖR… hemska matte… Men vad har man för alternativ, p-piller är ju inget alternativ för mig. Min katt som jag hade då jag var liten fick juvertumörer och henne fick vi avliva vid 9 års ålder.
  Hoppas det löser sig med din mamma! Vad skönt för henne att hon har en dotter som bryr sig om att hon ska få det så bra som möjligt.
  K R A M! ♥

  Jo vi steriliserade Olympia också…Det gick jättebra. Hon var uppe och for utan tratt redan andra dagen. Birmor är dessutom svårsövda så Saga kommer klara sig bra.

  Ja jag har gapat och skrikit i telefon idag. Vi får väl se hur det slutar. Hoppas de lägger in henne igen. Det vore bäst.

 4. Det här sa Linda den 4 mars, 2009 klockan 20:27 4

  Haha.. ja klarar man att leka med gratis material som är 40 år gammalt så kan man lätt få följa med överallt – typ! haha…

  Ja jag minns att hos min morfar lekte jag väldigt mycket med uttjänta batterier och en cigarrlåda.
  Går inte in på hur det gick till…men det krävs inte alltid så mycket.
 5. Det här sa Linda den 4 mars, 2009 klockan 20:29 5

  Gtattis till vinsten.. en recension sen så jag vet om jag ska lägga min ”dyrbara” tid på den jag också!

  Japp om jag inte ger vinsten till mamma direkt.
  Fast just nu ser hon inte ut att vilja ha något som kräver att hon lär sig en tekniskpryl för att lyssna.