Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

EFIT och tunga grejer

Skrivet av den 1 mars, 2009 i EFIT,Negativ

cia_efit_090228 OK hĂ€r fĂ„r ni ett litet smakprov pĂ„ gĂ„rdagens EFIT. BĂ„de jag och M gjorde varsin dag. (La som utlovat upp bilderna pĂ„ vĂ„r fotosida ”Bildrutor”

Delvis hade vi ju samma dag men illustrar det olika. Nu Àr det dags att jaga ivÀg för att testa nygjorda nycklar sÄ att hemtjÀnsten kan komma in hos mamma. Antagligen lite fix dÀr handla och sedan leverera nycklarna + borste till mamma.

KĂ€nns jobbigt, inte fysiskt men det Ă€r jobbigt mentalt att de tvingar hem henne. PÅ Karolinska tyckte de inte det lĂ€t klokt att rödakorstets sjukhus skickar hem en sĂ„ sjuk mĂ€nniska. Det Ă€r liksom ingen som vill ta henne alla sĂ€ger de att hon hör hemma nĂ„gon annanstans. SĂ„ dĂ„ fĂ„r hon Ă„ka hem… Svensk sjukvĂ„rd Ă€r konstig och suger verkligen. Pratade föresten med chefssjuksköterskan pĂ„ rödakorset i frredags. Jag blev förvĂ„nad för att hon var sĂ„ aggresiv i sitt sĂ€tt nĂ€r jag ifrĂ„gasatte vissa saker. Har ni sett Gökboet? Hon ler men det hon uttrycker i övrigt Ă€r otrevligt. Precis sĂ„ uppfattar jag henne. OK min mamma Ă€r extremt besvĂ€rlig, men de Ă€r stelbenta och otrevliga. Jag ser en patient som en kund alltsĂ„ Ă€r man trevlig Ă€ven nĂ€r kunden har fel. Det slutade i alla fall med att jag mer eller mindre fick luren i örat. Konstigt bemötande.

NÄja hoppas den hÀr lösningen kommer funka, för nu blir det som det blir.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “EFIT och tunga grejer”

 1. Det här sa Linda den 1 mars, 2009 klockan 15:52 1

  Hoppas det blir bra med din mamma nu dĂ„ – att det funkar med hemtjĂ€nsten.

  För mig hĂ€nger sig datorn fortfarande nĂ€r jag gĂ„r in pĂ„ Bildrutor. VARJE gĂ„ng… sĂ„ jag Ă€r verkligen inte din mest frekventa besökare dĂ€r.

  Bredband i Gula? Ja.. det kommer nog. Men jag mÄste först hitta en lap till vettigt pris som motsvarar mina krav! Men förhoppningsvis innan sommaren.

  Ja hur det blir med mamma ÄterstÄr bara att se.

  Konstigt. Men en kommentar har du lyckats lÀmna i alla fall. Den dÀr du var avis pÄ min kameravÀska. Fattar inte varför den krashar för dig, för den funkar i IE och i Firefox bÄd hÀr och pÄ jobbet och sÄ har jag ju en massa besökare. Högst besynnerligt. Men sÄ svÄrt att fixa nÄgot man inte förstÄr vad det beror pÄ.

  Lap till vettigt pris som mostavarar krav…Hmmm lĂ„ter inte som en ekvation som gĂ„r ihop ;-=

 2. Det här sa Linda den 1 mars, 2009 klockan 22:07 2

  Nu Àr min EFIT uppe!

 3. Det här sa Linda den 1 mars, 2009 klockan 23:16 3

  Visste du inte det???
  http://candygirl.worldofsecrets.com/?s=lillasyster

  Vi Àr inte speciellt lika
  och TOTALT olika varandra till sÀttet! Hon Àr typ min motpol pÄ alla plan!

  Jo nu nĂ€r du sĂ€ger det… Hade nog inte arkiverat den kunskapen dĂ„ hon inte omnĂ€mns sĂ€rskillt ofta 😉
 4. Det här sa Sofia den 2 mars, 2009 klockan 8:15 4

  Finfina bilder 🙂

  Tack…
  Tycker sjĂ€lv det Ă€r vĂ€ldigt kul att tjuvkika in pĂ„ folks dagar 🙂
 5. Det här sa Marie den 2 mars, 2009 klockan 14:19 5

  Hejsan. Du undrade vad jag hade för middag i mitt efit, det var ugnsteks falukorv men lite annan tappning. Jag fyllde korven med lök skivor, och strimlade paprika och la pÄ sidan om den, tomatskivor, och en massa ost över samt en sÄs pÄ lite grÀdde, mjölk och ketchup i med boston gurka, hur gott som helst!

  Kram Marie

  Vilken bild den sÄlde en falukorvsmiddag!
  Inte illa 😉
 6. Det här sa Maria den 3 mars, 2009 klockan 11:46 6

  Japp, Lightview kostar pengar med bara ca 27.20kr

  Ha det gott mvh Maria

  Jo men jag vill ju helst testa sÄ att jag vet att det funkar först Àven om det bara Àr 27.20
  😉