Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Skodrömmar

Skrivet av den 16 februari, 2009 i Hemma hos,Skor

vitrin_20000krOK sÄ det lÀr inte bli nÄgon hÀrlig walk-in-closet i mitt hem. Faktiskt fÄr jag inte plats med nÄgot alls nÀr jag tÀnker efter. Sen vet man ju aldrig vad som hÀnder

Visst vore det lite coolt med ett skovitrinskĂ„p i alla fall, dĂ€r man liksom visar upp sina kap? Inte för att jag vet hur jag skulle fĂ„ plats med det ,och inte hur jag skulle ha rĂ„d att fylla det med Jimmy Shooes, Givenchy, Christian Louboutin & Dior, ĂĄ 6000-7000 paret 😉 Men erkĂ€nn att tanken Ă€r lite cool. Ja sen ska det ju helst vara ett antikt lĂ€ckert skĂ„p som jag kan mĂ„la vitt och det hĂ€r var ju gratis
 NOT skĂ„pet ĂĄ 20000 kr kanske ligger lite utanför budget, jag menar herre gud för det fĂ„r jag ju minst 2 par skor 😉 Shoppar jag ”Billigt” pĂ„ Rizzo fĂ„r jag nog ihop 10 par. Men dĂ„ mĂ„ste de ju bo undangömda och nĂ€stan bortglömda. Fan jag skulle blivit möbeldesigner eller jĂ€vligt rik.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skodrömmar”

 1. Det här sa Linda den 16 februari, 2009 klockan 17:03 1

  VĂ„r klĂ€dkammare kan man gĂ„ in i.. om man gör sig sĂ„ smal som möjligt och gĂ„r i sidled.. typ… NĂ€r den Ă€r stĂ€dad kan man gĂ„ som vanligt. Men för att fĂ„ ut nĂ„t mĂ„ste man lyfta ut pallen som stĂ„r för att man ska nĂ„ sakerna pĂ„ översta hyllorna… SĂ„ jag kommer dĂ„ aldrig kunna sĂ€tta in nĂ„n lĂ€cker puff och fixa frĂ€sch belysning för att kunna sitta i mitt dressingroom och titta pĂ„ alla vackra klĂ€der jag Ă€ger… Eller snarare skulle vilja Ă€ga…

  NĂ„ja.. jag HAR klĂ€der och jag HAR en garderob att ha dom i. Även om jag skulle vilja ha MER KLÄDER och FLER FÖRVARINGSMÖJLIGHETER. Men man kan vĂ€l inte fĂ„ allt hĂ€r i vĂ€rlden…

  NÀÀ men en liten inglasad skogarderob kan jag vÀl fÄ?
  Fast först…ett stĂ€lle att stĂ€lla den pĂ„ 😉
 2. Det här sa Petra den 16 februari, 2009 klockan 17:32 2

  Jag vill ha bÄde vitrinskÄpet och skorna. Tusan.

  visst har jag en del fantastiska idéer?
  Skovitrin…borde finnas i var mans hem!
  Hajar du att pÄ bilden finns ett vÀrde av nÀstan 100 000kr!!!!