Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag är hjärtad.

Skrivet av den 15 februari, 2009 i Svammel

Så här när det är Valentindagshelgen…Jo för jag läste det inte förens idag. Helt bortglömd som jag blev av M 😉

amorSå kom Petras lilla kärleksförklaring som en glad överraskning. I heart U skriver hon. Att jag fick dela hennes kärlek med en massa andra var förståss inte så kul. Men då jag gillar dem jag delade denna värme med så ser jag det så klart som det nog var tänkt, en komplimang helt enkelt. Snodde föresten fräckt bilden från hennes inlägg det har jag väl all rätt att göra? Min kärleksbild till er hittar ni istället på fotosidan bildrutor .

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag är hjärtad.”

 1. Det här sa M den 15 februari, 2009 klockan 17:33 1

  Okej, det blev inte trumpeter och fanfarer…Sorry!
  Men du fick en semla…. Chokladen du fick med blommorna förra eller förr förra året ligger fortfarande i kylskåpet 😉
  Kram på dig vännen !

  Men hallå Semlan var ju en gosa med S muta! 😉
  Ja kanske dags att skrota den chokladen va?

  Men med tanke på tidagre års uppvaktningar så får du skylla dig själv om jag blir bortskämd!

 2. Det här sa spiderchick den 15 februari, 2009 klockan 18:29 2

  så mysigt med kärleksförklaringar =)

  Ja kärlek är vackert och kan naturligtvis tvingas fram …
  Se kommentarssvar ovan!