Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag Àr inte till salu

Skrivet av den 24 november, 2008 i Svammel

Tror ni att jag har nĂ„gon chans att ens komma till semifinal (RIX FM’s Blogg SM ) nu nĂ€r jag i föregĂ„ende inlĂ€gg klart talat om att Roger, Titti och Gert fĂ„tt stĂ„ tillbaks till förmĂ„n för Adam, Gry och Anders pĂ„ morgonen (Även om det Ă€r M som bestĂ€mmer kanal i bilen)
Jag tror jag blir tokdissad 😉 .

BloggtÀvlingar över huvudtaget brukar inte vara min grej liksom, jag tror inte jag skriver tillrÀckligt brett. Tja ville jag tillbaks till 2002 Ärs nivÄ pÄ antal lÀsare (LÀs fluktare) SÄ skulle vÀl webcamen upp igen. Det tycks vara tillrÀckligt brett att sitta och stirra pÄ nÄgon som sitter och chattar, för det gjorde man pÄ den tiden. DÄ stog ICQ och blinkade som ett galet flipperspel nÀr man kom hem och högtalarna pep ut sitt Oh oh, oh oh sÄ att man blev alldeles stressad. Det fanns ett tag dÄ jag nÀsta levde för att chatta och nÀstan leva pÄ nÀtet nu bloggar jag för att jag lever och reflekterar över det.

Hur som helst vore det trist om jag blivit en tristare mer ointressant mÀnniska nu Àn dÄ bara för att man inte ser mig live 24/7. Fast lite sugen Àr jag pÄ att hÀnga ut mig rörligt igen, kan det vara sÄ att exhibitionismen gÄr i vÄgor? Inte för att det pÄverkar denna tÀvling men Ä andra sidan kan jag ju faktiskt shoppa en bloggburk med trÄdlöst bredband sjÀlv istÀllet. Lite tristare för gratis Àr gott, men jag Àr ju den jag Àr.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Jag Ă€r inte till salu”

  1. Det här sa Daniel den 24 november, 2008 klockan 17:00 1

    Bara man lĂ€ser titeln slĂ„r besvikelsen som en hĂ€stskofylld boxhandske i mellangĂ€rdet. VadĂ„ inte till salu? Jag och sambon behöver en servitris nĂ€r vi gifter oss 😉

    Tur jag inte Àr till salu dÄ. För jag skulle hÀlla bÄde mat och vin i knÀt pÄ gÀsterna och sambons fina bröllopsklÀnning skulle för evigt vittna om detta med stora rödvinsflÀckar.