Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Inte livegen

Skrivet av den 6 oktober, 2008 i Svammel

Idag kom mejlet
Status för din frÄnvaruansökan har Àndrats.
FrĂ„nvaroansökan: 20081222 – 20090109
Status: GodkÀnd

Bara sÄ ni vet sÄ ska jag göra mitt yttersta för att njuta! Det enda som kan sÀtt kÀppar i hjulen eller julen Àr en stycke elak hyresvÀrd. LÄt oss kalla vÀrden Scrooge som förhoppningsvis vaknar ur sin juldröm och stÀller saker till rÀtta. För jag vill mysa av vart enda kryss!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inte livegen”

 1. Det här sa Linda den 8 oktober, 2008 klockan 20:43 1

  Grattis… hoppas du kommer kunna njuta nu dĂ„. HĂ„ller tummarna.
  .

  Ja med tanke pÄ den hets och stress som pÄgÄr pÄ jobbet just nu sÄ lÀr jag behöva den njutningen.
  Hoppet lÀr ju vara det sista som överger mÀnniskan sÄ jag lever pÄ det.
 2. Det här sa Charlotte den 9 oktober, 2008 klockan 15:51 2

  Det sĂ„g hĂ€rligt rött ut. Tack för pĂ„minnelsen, mĂ„ste galoppera ut till semesterschemat och boka in lite ledighet ocksĂ„, innan alla andra gör det och jag mĂ„ste stanna kvar och ”hĂ„lla stĂ€llningarna” eller nĂ„t.

  NÀ det brukar vara min lott som barnlös att hÄlla stÀlningarna men nÀ se inte i Är inte.
  Inte gick det Ät sen massa dagar heller. 7 eller snÄgot sÄnt tror jag.
 3. Det här sa Charlotte den 9 oktober, 2008 klockan 15:54 3

  Glömde ju – hur har det gĂ„tt med Scrooge? Inget nytt alls under taket? Hoppas ett gĂ€ng andar dyker upp hos honom och fĂ„r honom pĂ„ snĂ€llare tankar som i En julsaga.

  Nope fĂ„r vĂ€nta tills den 26 november innan det hĂ€nder nĂ„got pĂ„ den fronten. Tror min vĂ€rd Ă€r elakare Ă€n Scrooge dock. Jag vĂ„gar dock inte önska död över nĂ„gon för det har jag önskat tvĂ„ personer rakt i ansiktet under gymnasietiden, bĂ„da dog innom en vecka. Fast i hemlighet önskar jag dem grymma plĂ„gor…som finnar t.ex. 😉