Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trist bloggerska

Skrivet av den 8 september, 2008 i Svammel

Heheh Àr lite biten i spelvÀrlden jast nu. Kör runt och totalkvaddar bilar i Paradise City. Beroendeframkallande. Det bÀsta med spelet Àr att det inte finns nÄgra rÀtt eller fel. Det Àr lika OK att krasha som att vinna ett race. Att misshandla bilen Àr ett mÄste.

Och att förstöra andra bilar Ă€r bra, för hamnar de pĂ„ skroten fĂ„r man anvĂ€nda dem sjĂ€lv. Man fĂ„r helt klart utlopp för en del eventuella aggresioner. Har vunnit tvĂ„ Road Rage idag… Första skulle jag kvadda 11 andra bilar och andra 12 st. Prejas och jĂ€vlas Ă€r bra… Och KUL!

Det Àr dessutom ett spel dÀr en spelklÄpare som jag kan komma nÄgonvart dÄ allt Àr öppet redan frÄn början. Man behöver inte spela upp banor. OK Man mÄste krasha bilar för att de ska bli tillgÀngliga men det Àr inte sÄ svÄrt. Hahah det svÄraste Àr nog att inte krasha sjÀlv. Fast Ä andra sidan finns det ett lÀge dÀr man ska krasha sÄ mÄnga bilar skyltar och bussar som man bara kan. Ju fler man trashar ju mer tid fÄr man att förstöra fler. Mmm Call me Miss Maham and Destruction!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trist bloggerska”

 1. Det här sa Linda den 8 september, 2008 klockan 23:18 1

  Haha.. och jag Ă€r farligt fast i Totally Spiec 3 pĂ„ DC. Hur tjejigt som helst. Men skoj. Och bus Ă€lskar att titta pĂ„… (ja och testa lite sjĂ€lv ocksĂ„). – Mamma, kan du spela lite det dĂ€r spelet dĂ€r flickorna gĂ„r i skolan.
  Haha.. hur nördiga Àr inte vi. maken ligger med sin Kim Possible och jag med Kryddflickorna, och mellan oss i dubbelsÀngen ligger bus och har koll pÄ oss bÄda och ser till att vi inte klantar till det allt för mycket!

 2. Det här sa Carina den 9 september, 2008 klockan 20:20 2

  Hmmm, har en Àkta make som för andra kvÀllen i rad sitter
  pĂ„ övervĂ„ningen i det kombinerade gĂ€st/spelrummet……han Ă€r ju inte
  gĂ€st hĂ€r i huset sĂ„ dĂ„ kan du lista ut vad han gör…..
  Mördar, jo han spelar mördarspel han…….min man 🙄

  Har testat mördarspel tidigare men se dem har jag inte fastnat för, tack och lov!

  🙄

 3. Det här sa C a m i l l a den 9 september, 2008 klockan 21:31 3

  Jag tycker att du Ă€r lite trist nu faktiskt. Har en liten enkel utmaning för dig pĂ„ min blogg, svara pĂ„ 5 frĂ„gor… Det kan du ju roa dig med om du kan slita dig frĂ„n TV-spelet. =)
  Äh, du behöver nog en bloggpaus helt enkelt.
  Go kvÀll!

  Antagligen har du rÀtt.
  Eller snarare behöver jag vara frÄn datorn. Att spela PS3 Àr ju inte samma sak.
 4. Det här sa Charlotte den 10 september, 2008 klockan 16:43 4

  Önskar jag kunde fastna för datorspel, det verkar ju kul ju! Men jag tröttnar efter fem minuter. Kanske ska testa att krascha bilar, det har jag varit en fena pĂ„ i verkliga livet sĂ„ jag kanske Ă€r en natural talent?

  Ja det kan vara för svĂ„rt ibörjan tycker jag. Men det hĂ€r spelet Ă€r ett super nybörjarspel, just för att det inte finns rĂ€tt eller fel och man kan testa allt. Fast det hĂ€r Ă€r ju inte som att sitta vid datorn och spela heller. Playstation Ă€r ju ett spel pĂ„ TVn med handkontroller dĂ€r man kĂ€nner hur det skakar och har sig. Jag har bara gillat ett spel pĂ„ datorn och det var Sims 2, fast jag tröttnade ganska fort pĂ„ det ocksĂ„. Playstation Ă€r aproligt, Framför allt att man kan spela mot sina vĂ€nner. Singstar Ă€r beroendeframkallande det med trots att det lĂ„ter rĂ€tt jĂ€vligt 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?