Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Trist bloggerska

Skrivet av den 8 september, 2008 i Svammel

Heheh är lite biten i spelvärlden jast nu. Kör runt och totalkvaddar bilar i Paradise City. Beroendeframkallande. Det bästa med spelet är att det inte finns några rätt eller fel. Det är lika OK att krasha som att vinna ett race. Att misshandla bilen är ett måste.

Och att förstöra andra bilar är bra, för hamnar de på skroten får man använda dem själv. Man får helt klart utlopp för en del eventuella aggresioner. Har vunnit två Road Rage idag… Första skulle jag kvadda 11 andra bilar och andra 12 st. Prejas och jävlas är bra… Och KUL!

Det är dessutom ett spel där en spelklåpare som jag kan komma någonvart då allt är öppet redan från början. Man behöver inte spela upp banor. OK Man måste krasha bilar för att de ska bli tillgängliga men det är inte så svårt. Hahah det svåraste är nog att inte krasha själv. Fast å andra sidan finns det ett läge där man ska krasha så många bilar skyltar och bussar som man bara kan. Ju fler man trashar ju mer tid får man att förstöra fler. Mmm Call me Miss Maham and Destruction!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trist bloggerska”

 1. Det här sa Linda den 8 september, 2008 klockan 23:18 1

  Haha.. och jag är farligt fast i Totally Spiec 3 på DC. Hur tjejigt som helst. Men skoj. Och bus älskar att titta på… (ja och testa lite själv också). – Mamma, kan du spela lite det där spelet där flickorna går i skolan.
  Haha.. hur nördiga är inte vi. maken ligger med sin Kim Possible och jag med Kryddflickorna, och mellan oss i dubbelsängen ligger bus och har koll på oss båda och ser till att vi inte klantar till det allt för mycket!

 2. Det här sa Carina den 9 september, 2008 klockan 20:20 2

  Hmmm, har en äkta make som för andra kvällen i rad sitter
  på övervåningen i det kombinerade gäst/spelrummet……han är ju inte
  gäst här i huset så då kan du lista ut vad han gör…..
  Mördar, jo han spelar mördarspel han…….min man 🙄

  Har testat mördarspel tidigare men se dem har jag inte fastnat för, tack och lov!

  🙄

 3. Det här sa C a m i l l a den 9 september, 2008 klockan 21:31 3

  Jag tycker att du är lite trist nu faktiskt. Har en liten enkel utmaning för dig på min blogg, svara på 5 frågor… Det kan du ju roa dig med om du kan slita dig från TV-spelet. =)
  Äh, du behöver nog en bloggpaus helt enkelt.
  Go kväll!

  Antagligen har du rätt.
  Eller snarare behöver jag vara från datorn. Att spela PS3 är ju inte samma sak.
 4. Det här sa Charlotte den 10 september, 2008 klockan 16:43 4

  Önskar jag kunde fastna för datorspel, det verkar ju kul ju! Men jag tröttnar efter fem minuter. Kanske ska testa att krascha bilar, det har jag varit en fena på i verkliga livet så jag kanske är en natural talent?

  Ja det kan vara för svårt ibörjan tycker jag. Men det här spelet är ett super nybörjarspel, just för att det inte finns rätt eller fel och man kan testa allt. Fast det här är ju inte som att sitta vid datorn och spela heller. Playstation är ju ett spel på TVn med handkontroller där man känner hur det skakar och har sig. Jag har bara gillat ett spel på datorn och det var Sims 2, fast jag tröttnade ganska fort på det också. Playstation är aproligt, Framför allt att man kan spela mot sina vänner. Singstar är beroendeframkallande det med trots att det låter rätt jävligt 😉