Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Pympen snackar en stund

Skrivet av den 4 augusti, 2008 i Kattifnattarna

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pympen snackar en stund”

 1. Det här sa ina den 4 augusti, 2008 klockan 1:32 1

  förvånansvärd lika är vi, vanliga kvinnor och kattkvinnor!
  jag kommenterar inte om kyrkan utan jag har lagt in ett inlägg i min blogg som jag är så himla glad över. jag är inte religiös, det ordet skrämmer mig faktiskt, jag söker frihet och inte någon som ska ta och dra mig i koppel, jag är helt annorlunda idag. men det har en större kraft hjälpt mig med, själv hade jag aldrig orkat med. men jag lyssnar inte mkt på människorna utan jag vet att svaren finns inom en själv. så tycker du väl också, inte sant?
  god natt! det finns mkt roligt man skulle kunna prata med dig om, roliga saker uppsakttar jag mer o mer!:)

  Ja jag förstog att du älskar ditt jobb. Nä kopplet drar jag helst i själv 😉
  .
 2. Det här sa Linda den 4 augusti, 2008 klockan 8:37 2

  Vilken pratig kisse!
  Nu blir jag så där ”avis” igen!

  Hahah jo hon är supermysig, fast man kan bli lite trött på hennes tjat om blötmat. Det börjar hon med så fort man kommer hem från jobbet och hon ger sig inte förens hon får det. Ger man det för tidigt ”glömmer” hon att hon redan fått, när skålarna är tomma senare på kvällen.
 3. Det här sa Camilla den 4 augusti, 2008 klockan 10:43 3

  Ha ha… riktigt så där mycket pratar inte våran Maja, men nästan… Söt, men lite aningen negativ till det mesta verkar din misse vara… 😆
  Hur får du in dina videos på Youtube??? Är det filmer du filmat med kamera eller filmkamera?
  Kram!

  Heheh Ja hon var väldigt pratig igår kom förbi och snackade så många ggr att jag var tvungen att slita fram kameran. Jo hon låter negativ till det mesta men gos kan hon gnälla om tills man gosar då rullar hon ihop sig och spinner och blötmat ja då gapar hon om att man inte serverar fort nog 🙂
  Filmerna tar jag med min lilla Canon ixus pocket sen använder jag Windows Movie Maker för att klippa ihop dem. Har ett konto på Youtube där jag laddar upp filmerna så får jag en kodsnutt jag lägger in i bloggen därifrån.
 4. Det här sa Camilla den 4 augusti, 2008 klockan 15:36 4

  Tack för info. Måste testa jag också – med ett par kentsnuttar från i fredags. Överraskande va? 😆

  Du har med andra ord inte blivit normal än
  🙄 😛