Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Pympen snackar en stund

Skrivet av den 4 augusti, 2008 i Kattifnattarna

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pympen snackar en stund”

 1. Det här sa ina den 4 augusti, 2008 klockan 1:32 1

  förvÄnansvÀrd lika Àr vi, vanliga kvinnor och kattkvinnor!
  jag kommenterar inte om kyrkan utan jag har lagt in ett inlÀgg i min blogg som jag Àr sÄ himla glad över. jag Àr inte religiös, det ordet skrÀmmer mig faktiskt, jag söker frihet och inte nÄgon som ska ta och dra mig i koppel, jag Àr helt annorlunda idag. men det har en större kraft hjÀlpt mig med, sjÀlv hade jag aldrig orkat med. men jag lyssnar inte mkt pÄ mÀnniskorna utan jag vet att svaren finns inom en sjÀlv. sÄ tycker du vÀl ocksÄ, inte sant?
  god natt! det finns mkt roligt man skulle kunna prata med dig om, roliga saker uppsakttar jag mer o mer!:)

  Ja jag förstog att du Ă€lskar ditt jobb. NĂ€ kopplet drar jag helst i sjĂ€lv 😉
  .
 2. Det här sa Linda den 4 augusti, 2008 klockan 8:37 2

  Vilken pratig kisse!
  Nu blir jag sĂ„ dĂ€r ”avis” igen!

  Hahah jo hon Ă€r supermysig, fast man kan bli lite trött pĂ„ hennes tjat om blötmat. Det börjar hon med sĂ„ fort man kommer hem frĂ„n jobbet och hon ger sig inte förens hon fĂ„r det. Ger man det för tidigt ”glömmer” hon att hon redan fĂ„tt, nĂ€r skĂ„larna Ă€r tomma senare pĂ„ kvĂ€llen.
 3. Det här sa Camilla den 4 augusti, 2008 klockan 10:43 3

  Ha ha… riktigt sĂ„ dĂ€r mycket pratar inte vĂ„ran Maja, men nĂ€stan… Söt, men lite aningen negativ till det mesta verkar din misse vara… 😆
  Hur fĂ„r du in dina videos pĂ„ Youtube??? Är det filmer du filmat med kamera eller filmkamera?
  Kram!

  Heheh Ja hon var vĂ€ldigt pratig igĂ„r kom förbi och snackade sĂ„ mĂ„nga ggr att jag var tvungen att slita fram kameran. Jo hon lĂ„ter negativ till det mesta men gos kan hon gnĂ€lla om tills man gosar dĂ„ rullar hon ihop sig och spinner och blötmat ja dĂ„ gapar hon om att man inte serverar fort nog 🙂
  Filmerna tar jag med min lilla Canon ixus pocket sen anvÀnder jag Windows Movie Maker för att klippa ihop dem. Har ett konto pÄ Youtube dÀr jag laddar upp filmerna sÄ fÄr jag en kodsnutt jag lÀgger in i bloggen dÀrifrÄn.
 4. Det här sa Camilla den 4 augusti, 2008 klockan 15:36 4

  Tack för info. MĂ„ste testa jag ocksĂ„ – med ett par kentsnuttar frĂ„n i fredags. Överraskande va? 😆

  Du har med andra ord inte blivit normal Àn
  🙄 😛

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?