Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Beach 2009

Skrivet av den 2 augusti, 2008 i Svammel

Hmmm ska man Ă„ka finbĂ„t ska man ju inte ha en mage som blobbar över och armar som dinglar. Man ska helst vara 18 Ă„r med en mage platt som en pannkaka och en bak med lagom put och inget hĂ€ng. Fast definierade lĂ„r, och vader lika tighta i dojor lĂ€mpliga för bĂ„t som de Ă€r i höga klackar. Shit! Är det dags att tĂ€nka pĂ„ Beach 2009 redan?

Ja 18 kan jag i alla fall inte bli igen *himlar med ögonen och smaskar vidare pÄ min brownie*

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Beach 2009”

 1. Det här sa Linda den 2 augusti, 2008 klockan 10:03 1

  NĂ€ usch – sĂ„nt Ă€r trist att tĂ€nka pĂ„. men kanske ack sĂ„ nödvĂ€ndigt, ibland. Åtminstone kan man inte fortsĂ€tta med semesterfrossandet nĂ€r sommaren Ă€r slut… jag har en vecka kvar… fĂ„r passa pĂ„ nu dĂ„!

  Har ocksÄ en vecka kvar, M har redan börjat jaga. Nu Àr vi sÄna personer som lÀtt fÄr nÄgra extra valkar om vi inte passar oss.
 2. Det här sa ina den 2 augusti, 2008 klockan 22:07 2

  det dĂ€r Ă€r sĂ„ bra beskrivet! jag funderade faktiskt pĂ„ att göra nĂ„got liknade i mitt nĂ€sta inlĂ€gg, ikvĂ€ll, för jag var pĂ„ jobbet idag första dagen efter semester och kom inte in i mina orgelskor. kan man bli tjock i fötterna pĂ„ bara nĂ„gra veckor? annars kollar ju man in mage och sĂ„dant som du beskriver, haha! 🙂
  era kommentarer hÄller jag i huvudet sÄ lÀnge det gÄr, dina Àr fantastiska, den om hur du lyssnar pÄ musik t ex. tyvÀrr tyckte jag dÄ att problemet med min blogg för övrigr var sÄ besvÀrlig att jag gjorde vad som helst! nu vet jag att det Àr min dator som krÄnglar igen för jag kan skriva min blogg frÄn andra datorer men inte frÄn min, konstigt!? men jag tÀnker inte gnÀlla:) ingen surpuppa hÀr!

  HallÄ dÀr! Jag har sett bilder pÄ dig och beach 2009 borde inte vara nÄgot bekymmer!
  Att orgelskorna brÄkar tror jag i sÄ fall beror pÄ vÀrme dÄ kan man fÄ en massa vÀtska i kroppen!
 3. Det här sa ina den 3 augusti, 2008 klockan 0:27 3

  vet du? jag Àr en ny och dessutom dÄlig bloggerska sÄ jag vill frÄga en sak: var hittar och hur man bÀst anvÀnder bloggverktyg? det enda jag gorde var att jag gick in pÄ www. blogger mm för dit blev jag skickad med en lÀnk och dÀr gör man liksom en ny annan blogg variant. det har jag inte tid eller lust med och det var vÀl inte det du menade, föstÄr jag. hjÀlp, haha! god natt för min del nu!:)

  Jo faktiskt var de det jag menade, att du skulle byta till en annan blogg. Men du borde kunna exportera det du redan skrivit och sen importera det till den nya sĂ„ att du inte tappar det. Jag tycker du ska skaffa en WordPress-blogg med egen domĂ€n 😉 Det finns webbhotell som redan har det installerat.